Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Ahoy!
Fura, kicsit szokatlan elvárásom van.
Megszoktam, hogy a teló 1:1-ben kiváltja a zseblámpát. Az eddigi összes telefonom LED-je csak szükségmegoldás volt, de az S2 LED-je brutálisan erős. Viszonylag széles látószögben fed, és messze, remekül kiötölték. Nem szeretem ha nagyon nagy területen "fed", cserébe viszont nagyon gyenge, de az ellentetje is rossz, amikor egy pontban "fed" csak, és erősen. Szóval S2 nálam eddig etalon rulz, mindent ver/vert amivel találkoztam. 24/7 használgatom erre, ha meg nagy erő kell akkor külön viszem a vakításra is alkalmas Power cree ledes cuccot.NO! viszont váltanom kéne. A 2013-2014es csúcstelók között mi az ami még erre is rápakol, vagy legalább 1:1-ben hozza. Note2, S4, Z, G2. Főleg ezek érdekelnek.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz norbert1998 #56578 üzenetére
Gondoltam hátha jár vki hasonló cipőben.
Az a gebasz ezzel a módszerrel, hogy nem fog látszódni érdemileg h mit tud. Max nagy vonalakban, hogy erős(kiböki a szemem) vagy harmat gyengeHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok. Idősebb embernek kellene egy olyan stabil,nem laggolos telefon ami nagyon jó képeket lő(S2-S3 szintet ha tudja akkor az már jackpot). Kritérium hogy be kell férnie max 50k-ba (használt játszik) iphone 4s lenne a befutó, ideális, csak egy szép példány még mindig drága. Kacsintgattam winphone, lumia felé de mindegyik hányadék képet csinál ami nem 1020 Milyen winphone van ami patent képeket gyárt és jó?
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Köszönöm a tippeket srácok.
Sajna ebből a 920 ami lassan elérhető lenne, de irdatlanul retek képeket csinál. Az "optika" szanaszét mos mindent, max 2MP-nyi információ van a képeken.
Sajnálom, pedig használtan szimpatikus áruk van(720-820-900-920, 6 és 7 széria), de számomra a röhej kategóriáját súrolják képminőségben...nem is értem. A végén még marad a szifon4s... mert jó vétel. LOL
(stabil, gyors, nem kell mókolgatni, jó képet lő, egyszerű használni. márpedig az idősebb generációnak ez a fontos... android emiatt ki is esik, azt mindenképpen alaposan meg kell tanulni, még ha kb semmire sem használja az ember, akkoris)[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Annyira nem idős, csak nem mai gyerik; nem akaromk rázúdítani az android komplikáltságát.
Akarok neki egy készüléket, ami patent kis képeket csinál, mehet családi albumba is. Na viszont én a legtöbb lumia képét már monitor méretben telibehányom, ezek nem mehetnek semmilyen albumbaMost k750e van, ami hiába 2 Mp és "öreg fos", kb 1 szinten van ezekkel a lumiákkal...sőt. és ez gáz.
S2-S3 szintje tökéletesen maximálisan elég lenne. Ha nem olvasnék ennyi rosszat az ATIV S-ről már meg is lenne (s3 winphone edition )Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Köszönöm, hogy segíteni próbálsz.
De nem telón lennének nézegetve a képek a későbbiekben. Amolyan kompakt-kiváltó lenne (az megmurdált)
A k750 képei korrektül festenek 9x13as papíron. De ezek a dinamikátlan sarkokban széttaknyolt vackok sehogy sem mutatnának. Igazából nem is értem mit képzel a Nokia...Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Szerintem helyes volt 1080p-ben feltöltened, így reflektáltál vele az állításomra. Alapvetően a mobilarénás cikkből indultam ki. Szélek felé erősen mosódó képek(és nem csak az extrém sarkokban, kb a kép középső 50%a valóban éles), és alacsony ISO-n is összefolynak a színek némileg, mosottas az egész képi világ. A sötét részeken pedig a barnás színeződés is csak telibeveri az egészet. A Te képeiden pontosan ugyanezt látom. Bár azt nem kétlem, hogy este az OIS adu ásszá lép elő. És itt jön a lágy fényerős optika előnye is. De számomra nappali képekhez gyenguska amit felmutat.
De azt azért tisztáznám, hogy az ordenáré hányadék kategória az a kisebb lumiáknak szólt, azok kivágták nálam a biztit, hogy ezt mégis hogy a francba gondolták. Utána reménykedve néztem a 920 képeit, hogy na majd a csúcs....hááát és ez sem volt számomra olyan áttörés,hogy azt mondjam rá: okszerk: Ránéztem a full képekre. A leméretezéseddel vmi gebasz lesz, mert az eredeti fájlok azért korrektebbek. Már csak a fránya széleken tapasztalható lágyság van....
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
20k-ért kellene egy jó kis használt teló.
Droidos.
Márkahűség nincs, tökmindegy miaz. Csak legyen egy jó kis csomag. A fő szempont, hogy megbízható, és stabil rendszer legyen rajta, totál hozzá nem értő usernek működjön üzembiztosan, ne keljen romolgatni, semmi efféle.Én S2-ben gondolkodtam, az jónak tűnne, de jöhetne valami igazán farnkó kínai teló is valami frankó kis hardverrel. 20k-ért csak van már így 2014végén valami jó használt vétel.
Jól pörgő, stabil rendszer, hosszú akkuidő, jó hangminőség (hangos hívás)
ZTE, huawei, xiaomi?
Esetleg nagyon max 25k ha irgalmatlanul sokkal jobb ezen aspektusokban.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok! Jelenleg Note2-t nyúzok teljes elégedettséggel. Viszont válthatnék új készülékre. A note3 már kilóg a keretből, annyit nem szánok rá,mert nem fontos az előrelépés, inkább csak a közel 2 éves kor az indíttatás.
100e körül lenne rá,gyári garival. Így jött szóba a G3, G Pro2 és Note3 neo. Melyiket javasolnátok? Spent szeretem, de nem fontos. Legyen nagy, splitscreen képes, és stabil. Jöhet más típus is ha van jobb vétel.szerk: brutál kamera,hangszóró,led-erő,gps,akkuidő fontos. Játék totálisan hidegenhagy. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz Andrewtaylor #69332 üzenetére
16 gigás verzió megkapható gyári gairval.
G pro2-vel mi a baj?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
-
Kleroo
veterán
válasz Andrewtaylor #69344 üzenetére
Sry, akkor fail. Bár igazán furának találom,hogy az ujmobilokon ezen logika alapján gyakorlatilag nem létezik gyári garis portéka.
Valószínűleg Note3 neo lesz a befutó, az áll a legközelebb a szokásaimhoz, és még talán belefér. (Note3 nem tud semmi érdemlegesen jobb dolgot, illetve nincs is rá pénzem)
batai15: No offense de néha olyan nagy mellénnyel beszélsz olyan szinten szemet szúróan pocsék helyesírással, hogy muszáJ szóvá tennem, pedig távolról sem vagyok helyesírás-náci, és én is vétek hibákat.
MÁS:
Páromnak is kéne valami dual simes cucc. Most Navon Mizu M500-aq van. Árához mérte szerintem remek. Korrekt qHD 5col IPS kijlező, korrekt soc,ram,tempó. De azért jó lenne picit feljebb lépni róla. 50k sávban.
Ascend G620-at le tudja valami verni? Kamera minősége lenne a legfontosabb aspektus[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz monti0222w #69485 üzenetére
Sajna nem Dual Sim ahogy nézem
G620s! Köszi, fontos pontokon nyújt többet.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok! Páromnak kéne egy droid.
Most mizu500a van. Egész magasra tette a lécet,de magasan át kéne ugrani. Csere oka: megrepedt kijelző.
Keretösszeg:45k, max 50egynéhány.
kritérium: igazából legyen minden jó, jó kis allrounder. De a jó kamera igazán fontos lenne. Legalább 4.5colos képernyő, lehetőleg 720p felbontással. Nekem igazából a lenovo p780 jon be eddig nagyon, csak már öregszik, biztos akad jobb vétel. Az viszont fontos hogy olyan helyen kapható legyen ahol jár hozzá magyar számla. Szóval szép kijelzős nagyocska, szép formavilágú, jó üzemidejű remek kamerájú kütyü kéne. Márka totál mindegyHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Urak!
BlackFriday őrület van.
Tesómnak lőnék egy jó telót 30-35k körül.Huaweii Y300 helyett kapná.
A legjobb egy Redmi Note2 (135$) lenne, csak az 5.5col hatalmas neki, első zsebben hordja a telóját.
Így max 5col körül lehet.
A Redmi 2 szimpi és 98$, de ár/tudásban egy hulladék a notehoz képest.A legjobb befutaú a redbull v5 99$-ért, de ilyen van már az ismerősi körben, a foltosodó kijelző miatt nem vállalnám, pedig etalonjó.
Mi a vélemény a Meizu M2-ről(107$)?
Egy szolíd, szép 4.5-5.0 teló kell pörgős felülettel, jó kamerával (Lenovo p70 és k3 számomra nagyon gyenge)
Van jobb vásár mint a redbull v5?
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Abszolút allrounder telónak mi számít mostanság jónak 45-60ezer környékén?Üzemidő,kamera,stabilitás a fontos.
Samsung A5 jutott eszembe. Akié lenne, ő Nokiat szeretne...de ar/tudasban nem jo, hiaba korrekt pl a 6os.
Tipp? Lehet akárhonnan, csak független legyen, specko igény nuku
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok! Kicsit meg vagyok lőve. Otthon vagyok tólok frontján de nehéz a kérdés:
Mi kell:
Kicsi telefon, tehát kb 145mm-nél nem hosszabb
Legyen 128g storage
Általánosságban nagyon jó minden téren, főleg kamerában.
Ár az majdnem mindegy, lehetőleg minél olcsóbban meg lehessen úszni.
Az első számú jelöltem:
MI 9 SE. brutáljó. De a jövőbeni tulaj több fontos dolog miatt is fázik a xiaomitól, így kb kilőve.
Második számú:
A40 Samu, korrekt okés teló, csak nincs 128g kivitel (sd bővítés van, igen, de az se nagyon játszik)
Harmadik számú:
S10e. Ez még kb megfizethető talán.
Egyéb alternatív ötlet? Kb az MI9SE a tökéeltes kívánalom. Ez kéne más gyártótól.
HELPHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Urak! Új vagy használt, mindegy. 40-45k keret.
1 szent cél van: Minél jobb képeket készítsen, legyen oké üzemideje, és ne legyen olyan régi modell, hogy 1-2év alatt kuka. Semmi más nem szempont.
Mit ajánlotok :)
Volt valami régebbi redmi amo gcammel pokolian sokkal jobb képeket lőtt, csak nem rémlik melyik.Az új Redmi9 szimpi, csak a főkamera képe nem elég jó (az összes remek egyéb tulajdonsága viszont hót felesleges lenne)
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz siege5 #154253 üzenetére
Páromnak P30 Pro, nekem S10+ van: poweruserek vagyunk, elfogulatlanok, használjuk a másikét is:
P30 Pro: akku jobban bírja, és pokolian gyorsan tölt-> más liga így "akku" téren. Pár hónapja sokszor elrontja a fehéregyensúlyt, fura színeket kever ki , mintha a HDR ON lenne, pedig nem. reset után is fura...ilyen lett sajna. szinte csak A samut használjuk emiatt fotóra, kivéve ha kell a zoom
S10+: kijelzőn nem látszik a pentilos szemcsésség->jobb. Fotó és videó terén is tökélete színek, jobb. Több hasznos samsungos app videók/képek gyors mókolásához, gif montázs, stb.Tempóban egál, a samu nagyot fejlődött az update-ekkel.
Én samut venném, de a p30pro gignatikus ütőkártyája az akku rész. ha fontos, akkor szemrebbenés nélkül P30pro, mert mindkettő remek teló, csak nüanszokat kell keresgélni.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Redmi Note8T-nél van jobb csomag 65-70k ársávban? Nagyom sok xiaomi van itt. Note8 pro, not9s, stb.
Átlagfelhadználás lenne, kamerán nagyobb hangsúllyalHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Köszi srácok
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Ahoy!
Tesónak kezd meghalni a Samsung S5-je.
Minél olcsóbban kéne valami korrekt. Mi a legolcsóbb bestbuy?Ami szempont: fürge, normális kamreszenzor, épkézláb akksi.
Kb csak Xiaomi van látómezőben, csak nem látom át melyik tipus sweetspot, ami megéri a +2-t, de a nála is drágább már nem felttélen. Redmi 9A-t nézett ki 35k. Van jobb ajánlat? Megéri elmenni 45körülig?
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Ahoy!
Vakarom a fejem.
63éves hölgynek kellene telefon az alábbi szempontokkal:- A létező legjobb kamera legyen benne, amit a lehető legegyszerűbb használni, zoomot használná ha lenne.
- Minél nagyobb tárhely, avagy sd bővíthetőség (128G jó lenne)
- Minél egyszerűbb launcher
-vezeték nélküli töltés jó lenne, de nem kizáró tényezőMinderre lenne kb 100-130ezer.
Teljesen mindegy, hogy új, vagy használt.
Teljesen mindegy a márka
Minden más aspektus teljesen lényegtelenJelenleg Iphone SE2020-at nyúz, de a droid(miui) jobban kézreállt neki, plusz le kell adnia...
Kb ennyiből kijönni a szifon, de én nem vagyok hanyatt esve tőle. Jó képeket gyárt, de szerintem lehet ennél jobb csomagot lőni droid színekben.
Gondoltam még S10-re is, olyanom van, de az pont kamerában nem kiemelkedő.
P30 PRo is szóbajött, az páronak van, ahoz viszont kell egy kis hozzáértés. Többt focushuntol, zoomja pedig kifejezetten hozzáértő kezet igényel. És a Leica színeit sem bírom.Ki mit javasolna?
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz proci985 #164246 üzenetére
Köszi srácok!
Wow, ennyire lement az S20 FE ára? Nem is jutott eszembe. S10-ig gondolkodtam csak.
Na nézek teszteket Pixel4a-ról. User XP-ben talán az lenne a legjobb, viszont úgy rémlik ott még nincs HW zoom, az pedig tök jól jöhet, szeret zoomolni.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz csaba1203 #164251 üzenetére
Semmi, nekem az van (S10+) nagyon szeretem, de nem ez a fő aduja. (számomra az, hogy betonstabilan rohadt gyorsan tud akármit). Pl anno MI8-am gcammal több részletet megörökített.
Sejtésem szerint van olyan kombó, ami jobb csak kamerát nézve. Aztán lehet nincs
Csekkolom az Mi10 5G-t is, köszi hayproHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz Kleroo #164244 üzenetére
Kis módosítás: 90-110k-ből meg akarok állni,
-128g tár minimum (vagy sd bővíthetőség)
-jó zoom (ekv 70-80mm minimum kéne.Erre már leginkább csak és kizárólag a P30Pro tűnik jónak...viszont nehezen emésztem a színeit...sokszor egészen hajmeresztő borzalmat művel(agyonszaturált citromba tol el mindent ami pirosas árnyalat)
Van esetleg jobb tipp.
Tehát idős hölgy, csak fotózásra használná, semmi másra. használt vagy új, tök8
Korábban javasolt kütyüket megnéztem, csak rikták. Meg egyikben sincs frankó zoom, ami nagy prio lett.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest