Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz Kezdő vagyok #47594 üzenetére
jaj bocsi az OFF akart lenni és nem Dőlt igen sajnos ez van, és még örülnöm kellett h kb 50ezerrel drágábban megtudtam rendelni Neten,és nem abban a színben, amit szerettem volna, mert ez Mo. itt korlátozott lehetőségek vannak
-
Krystal_s
addikt
válasz Kezdő vagyok #47604 üzenetére
ez most egy Toshiba T210
ui: átírtam Linkre ,ahol van róla mindenféle infó
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
Dr Web promo egyszerre 2 is az egyik mobil security és 1 évesek:
[link] -
iNfAntRy
senior tag
sziasztok
nem szoktam a netbookomon netezni, itthon van rendes pc, csak néha netezek rajta ahol van wifi, de ilyenkor is csak a leveleim nézem meg vele,facebook, prohardver, meg hireket olvasok. Igy kiváncsiságból rátettem az Ad-aware free internet security-t. Nem olyan rossz, nem foglalja a gépet, viszont két kérdésem lenne: az emlitett használathoz bőven elég ugye? illetve gyakran fordul meg benne pendrive, és adaware nem tudom mennyire jó a trójaik felismerésében, ugy tudom nem annyira.
A másik pedig hogy a tálcán nem jelenik meg az adaware, csak az asztalon. Be van kapcsolva az ad-watch live!, de nem jelenik meg a tálcán. Aki használ szintén adaware IS-t vagy más lavasoft programot annak is van ilyen problémája esetleg?Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
RBJ
addikt
Most lehet én vagyok hülye de a Dr web hivatalos oldalán nem találok sima AV. pro ba is tűzfal van .
Régen volt simma tűzfal nélküli AV.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
csaba1203
addikt
Egyébként használta már valaki a Dr Web 6-os verzióját? Ha igen mik a tapasztalatok róla detektálás,erőforrás igény stb.
-
amadeus11
senior tag
Valaki esetleg teszteli az Avira 11 betáját ? Mik a tapasztalatok , vannak-e új funkciók , esetleg csökkent-e ( az amúgy is lightos gépterhelés ) , vélemények ?
There is a star
-
blattida
nagyúr
válasz csaba1203 #47617 üzenetére
Nagyjából ugyanazt tudja, mint az 5-ös, de gyorsabb lett a motor és kevesebbet is fogyaszt.
A felismerése gyakorlatilag nem változott, eltávolításban egy kicsit viszont tovább fejlődött.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
HZoli87
veterán
válasz FREE TIBET #47623 üzenetére
-
RBJ
addikt
Akkor már nem is tetszik a dr web ha nincs tűzfal nélküli.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
F34R
nagyúr
Csak ezt szedd le Dr Web for Windows , a pro-t hagyd a fenébe
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Régebben írtam,hogy a munkahelyi gépen valamikor Norton volt,és azért lett lecserélve,mert
sz@rrá fertőződött a gép.
(Persze nem(csak) a vírusvédelem hibája,most már látom,hanem egyértelmű user error volt az ok=én....)
Norton antivirus 2005 volt a neve.
Csak érdekességként írtam le.Előkerült egy régi doboz,onnan tudom.
[ Szerkesztve ]
-
bmwe30
tag
hello.
manapság melyik a legjobb vírusirtó?
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Erről mi a véleményetek? F-Secure client security 9.01? Illetve a Dr.Web Security Space?
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz blattida #47635 üzenetére
felismerésben/eltávolításban?/könnyen kezelhetőség?/szabály létrehozás?/rendszer erőforrás? F-secure/Dr.Web Space Security Pro?
Elég régóta van már a piacon az F-secure Client Security 9 ami köztudott hogy üzleti szférát célozza meg. Viszont a felhasználóknak már ott van az Internet Security 2011. Mit akarok ezzel? Nem öreg egy kicsit a Client Security?
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
blattida
nagyúr
válasz bmwe30 #47636 üzenetére
Irónia.
A felhasználóra utaltam vele (alapvetően ugyanis rajta múlik), nincs olyan, hogy a legjobb, mivel sokféle szempont van, amik egymásnak ellentétei, gyakorlatilag nem lehetséges olyan programot alkotni, mely mindegyiknek megfelelne.
Maximum legjobbak vannak, de azok közül is a felhasználónak kell eldöntenie,melyik szimpatikus neki.Butcher-HUN
Ismétlem, összességében a finn, azaz az F-secure. Én azt mondanám, hogy az IS-el mindenképp jobban jár egy otthoni felhasználó.
Ha kifejezetten javításra/eltávolításra kellene, akkor a Dr Webet írnám.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz blattida #47638 üzenetére
Köszi a segítséged! Dr.Web kilőve nem fér össze a programjaimmal... próbáltam létrehozni szabályokat de még így sem működött. F-Secure és Norton IS 2011 ben gondolkodom erősen
[ Szerkesztve ]
-
Tetete1
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #47569 üzenetére
Csökkentett módban az AVG Remover levette az AVG IS-t. Eredetileg az volt probléma, hogy nem letöltött szoftvert akart valaki telepíteni, hanem a tetöltés közben telepítette és egyes funkciók nem kerültek fel (még hab a tortán hogy Nodra tette fel).
Köszönet a segítségért.
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
blattida
nagyúr
válasz Butcher-HUN #47641 üzenetére
Azt hiszem, hogy a doki nem ezért nem volt jó Neked...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Butcher-HUN
senior tag
-
Krystal_s
addikt
úgy írtam h közel 200, 189ezer volt, december elején ,sajnos abban az időszakban az euro miatt mindennek felment az ára,,,így is 3 hónapot vártam h tudjak venni vmi kis nőies (fehér, fényes ) netbookot, ami erősebb és 11-12"os. de nálunk nevetséges volt a kínálat pontosabban szar sem volt ,csak matt feketék,,,ez csak netbook, 3gb rammal, 2 magos proci típus : Intel U5400,órajel : 1.20 GHz,Elülső busz : 800 MHz, 3. szintű gyorsítótár : 3 MB. ez nagyon gyenge ?nem értek hozzá, az volt a lényeg h két magos legyen. a többiben pl Dell-ben,celeron volt vagy csak 1 gb ram stb sokan az atom procikat is gyengének mondják...
tope: igen lehet kb 8-10 ezerért és abban is benne van a sok felesleges előretelepített program...pl a McAfee AV
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz jozanparaszt #47648 üzenetére
én ? minek ? nálam nem volt gond a McAfee eltávolítással, csak Stephan89-nak válaszoltam erre -> #47508
a többi off is ebből adódóan jött
Aktív témák
Hirdetés
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest