- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
teszt
-
bambano
titán
válasz
Viktor0610 #339 üzenetére
Megpróbálom újra.
Szerk: most nem szólt, nem sikerült reprodukálni... -
-
bambano
titán
Volt egy topicban egy necces hozzászólás.
Ráböktem a hozzászólás jelentésére, majd úgy döntöttem, mégse.
Ezek után írni akartam ugyanabba a topicba, és azt az üzenetet kaptam, hogy van másik be nem küldött hozzászólásom a topicban, ha megírom az újat, a másik elvész. -
-
hemaka
nagyúr
Hw-n ha megnyitok egy hirdetest, akkor mar fent a szivecske meg az itt szoltam hozza nem mukodik, mint button. Ez direkt van igy, vagy bug? (ios safari)
-
Eversmann
aktív tag
Szerintem jó lett
-
yagami01
aktív tag
Szerintem az végül jó ötlet volt, hogy egybe vonjátok a dolgokat, így olyan hírekkel is találkozom, amik érdekelnének, de amúgy lehet nem látnám, mert ált. csak a hardvereket, meg max a mobilokat szoktam nézni külön. Viszont így feltűnt egy talán egyelőre "bug". Amikor cikket osztok meg Discordon, nincs előnézeti képe a hardverekkel foglalkozó cikkeknek. Ez így... egyrészt kevésbé figyelem felkeltő, másrészt annyira nem is mutat jól.
Pl. a Pioneer-es cikknek nincs, a Visa/Mastercard-nak pedig van.
-
válasz
xandrush0831 #328 üzenetére
köszönjük
(szerintünk is sokkal jobb lett, elég sokat gondolkodtunk rajta, hogy mi hogy működjön, hogyan tálaljuk stb., ez volt a cél, nem az, hogy kedélyeket borzoljunk)
a fiatalok nehéz kérdés. lehet, hogy írott tartalommal sehogy. mondjuk pont videózunk is és pont picit rájuk célozva videózunk, de az meg szemmel láthatóan itt okoz törést. még rágjuk a gittet, hogy mi hogy jó, de az ilyesmit ki kell próbálni, és menet közben derül ki, hogy erre vagy arra lépje a következőt a zember.
-
xandrush0831
aktív tag
Én sokkal kényelmesebbnek érzem az előzőnél, szerintem jobb lett!
Múltkor végigolvastam a kommenteket unalmamban munkában. A fiatalabbak megcélzása amúgy működhet bárhogyan is? Mármint én nem látom magam előtt a 16-22 éveseket, ahogy "ilyen" oldalakat látogatnak. Persze mindenben vannak kivételek, de olyan számban szerintem nem, ami mérvadó lenne. -
oké, de igazából mi lenne a cél? a fórum eddig is közös volt minden portálon, de úgy, hogy az adott portál tematikája volt előtérben:
- azok a fórumok voltak a fórum nyitóoldalán elöl listázva
- a bal hasábban a friss témáknál is a portál topikjai voltak elöl és többen listázvaIT café blokk most is van a PH-n, a bal hasábban is, meg a fórumok listájánál is. ehhez képest mi lenne a cél?
-
totron
addikt
Van arra esély, hogy a beolvadt lapok, mint tematikák csokorba gyűjtése visszajöjjön? Úgy a legfrissebb anyagok terén, mint a hozzászólásokéin is, 10 helyett 5 az nem mutat túl sokat. A bejáratott IT-s topikoknak is adott egy keretet, így meg szinte elveszik a semmiben az oda vonatkozó, aktuális diskurzus, amit addig a Café szépen összefogott.
-
*Mukeey*
addikt
Szerintem nagyon menő az új kinézet. Néha muszáj frissíteni a dizájnon💁♂️
-
' Tzs ,
senior tag
Nekem hiányzik az itcafe-s kinézet, a kezdetektől fogva azzal használtam a lapcsaládot. Remélem visszatér valami hasonló kinézet beállítási lehetőség a jövőben
-
Alaaf Pi
senior tag
Kérdéseim a kép kapcsán: A Nékártya? GeForce RTX 5060 Ti 16 GB teszt jellegét leehtne jelezni, hogy tudja az ember pontosan miröl is van szó? A pontok mit jelentenek? Ez alapján az idövonalas blokk az a legfrissebb, legaktívabb vagy milyen témákat listázza? Nem lehetne kiírni azoknak, akik nem itt élik az életüket? Az RTX 5060 teszt blokk mellé nem férne el még valami, vagy annak nem kéne nagyobbnak lenni azért, hogy széltében kitöltse a helyet? -
Köszönöm a munkátokat és a finom hangolást, vsz kezd rendben lenni az új design.
Egyedül a PH oldalon lévő Totál AI ajánló lóg ki a sorból, ezt leszámítva átlátható és a szemnek kellemes lett az átalakítás. -
válasz
LeadZeppelin #308 üzenetére
Szerintem nem vizelsz a széllel szemben.
Egy ismerős vidéki zsákfalujában anno volt egy teljeskörű útfelújítás, ott a helyiek meg arra panaszkodtak, hogy szűkebb lett, pedig épp az ellenkezője történt.
-
negro
őstag
Nem volt meg olyan? Azert ez munka.
Az biztos nem lett roszabb. Mas lett, szokni kell, ennyi. En eszleltem vmi valtozott... 2 nap mire megszoktam es az elet megy tovabb. Persze van olyan aki a modemes betarcsazos korszak feluleteit szeretne meg mindig. Bar nem tudom a fanyalgok eletkorat de itt szerintem nagy a kontraszt. Vagy az 50+ sir vagy a ~20 eves...?
Amugy nekem ilyen szempontbol + lenne ha lehetoseg van sajat avatar feltoltesere. A nick nev nem gond de sokszor nem artana tarsitani egy kepet az adott nevhez mert mar sajnos jo ideje a komment kultura a nevtelensegben es arctalansagaban sokszor bomlaszto. Bar itt meg azert nem annyira. Persze regen ez alap volt, illetve az "avatar moge bujas" csak eppen anno ha csak nem koszontel irc-en mar szoltak erte es kirugtak... ha visszejottel arcoskodni 1 nap ban...
-
Most csak azért is kicsit széllel szemben pisálnék, kb 15 éve olvasom az oldalakat, szerintem nagyon menő lett az új design, úgy desktopon, mint telefonon. Csak így tovább!
Szülővárosomban átalakítottal egy buszmegállót kicsit jobban tájbaillővé s fél évig ment a nyöszörgés, hogy teljesen tönkretették, meg milyenezmár. A legtöbb embernek ha egy tolóajtó húzóra változik szétesik a világa, sajnos ez ilyen.
-
scdlsc
senior tag
Olyan nézete van a Prohardver oldalnak ahol minden cikk időrendben szerepel?
Mobilarénánál az alábbi link hoz mindent. Ez a főoldalon alul a "Még Mobilaréna több anyag" (sic!) gombra kattintva érhető el.
https://mobilarena.hu/fooldal/2025-05-02.html
Prohardvernél a "Még több hír" gombra kattintva ide jutok:
https://prohardver.hu/hirek/index.html
Viszont ezen a listán nincsenek rajta a Tesztek alatti cikkek, ellentétben a Mobilarénával, ahol igen. -
ugorjunk, népek!
mostanra egyébként a legtöbb első körös patchen túl vagyunk, ma még csiszolunk, rendezgetünk ezt-azt, de talán a kezdeti sokk után mostanra lesz, aki azt mondja, hogy előnyére változott.
-
somogyib
őstag
válasz
p a s s e r #299 üzenetére
Nálad valami nagyon félrement.
Itt max user, felhasználó vagy fórumtag vagy. Nem ügyfél.Szerintem agyadra ment a vállalkozósdi.
peace
-
Lord Gabor
csendes tag
Egy összesített Gamepod RSS-t lehet kérni esetleg? Látom, hogy külön külön van például PC-re és Playstation-re, de vannak hírek amik mindkét címke alatt ott vannak, régen volt egybe RSS feed ami használható volt.
-
hemaka
nagyúr
Ezzel az allando nyigassal azt fogjatok elerni, amit mas oldalak mar a kezdetektol csinalnak: megcsinaljak az uj designt es vagy megszokod vagy mehetsz mashova, nem erdekli oket. Elnezve ezt a szekciot, ok dontottek jol. 😂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged