- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Nem volt meg olyan? Azert ez munka.
Az biztos nem lett roszabb. Mas lett, szokni kell, ennyi. En eszleltem vmi valtozott... 2 nap mire megszoktam es az elet megy tovabb. Persze van olyan aki a modemes betarcsazos korszak feluleteit szeretne meg mindig. Bar nem tudom a fanyalgok eletkorat de itt szerintem nagy a kontraszt. Vagy az 50+ sir vagy a ~20 eves...?
Amugy nekem ilyen szempontbol + lenne ha lehetoseg van sajat avatar feltoltesere. A nick nev nem gond de sokszor nem artana tarsitani egy kepet az adott nevhez mert mar sajnos jo ideje a komment kultura a nevtelensegben es arctalansagaban sokszor bomlaszto. Bar itt meg azert nem annyira. Persze regen ez alap volt, illetve az "avatar moge bujas" csak eppen anno ha csak nem koszontel irc-en mar szoltak erte es kirugtak... ha visszejottel arcoskodni 1 nap ban...
-
negro
őstag
válasz
HantekDSO #176 üzenetére
39 leszek de en sem hasznalok ekezetet aminek nagyon egyszeru okai vannak. `92-ben kaptuk az elso PC-et de mar elotte is ment C64 szomszednal. Ezt szoktam meg illetve nem is volt magyar klaviatura akkor, meg az iskolai gepeknel sem altalanosban. Mindig is angolul hasznaltam a wint, a telomat es az angol klaviaturat szeretem es kiosztast. Lassaban irok magyaron. Illetve a rovidites miota vilag a vilag jelen volt a netes szoveg keret rendszereben igy rendszersen hasznalom en is "h". Expeditven, gyorsan es hatekonyabban gepelek igy es kepzeld itthon elek. Ezen fent akadni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest