- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én sem értem, logikátlan döntés, a híreket időrendben nézegeti az ember, kell valami támpont.
A hozzászólások száma meg valóban jelzésértékkel bír a népszerűbb témák kapcsán, így sokkal nagyobb közönséget tud bevonzani, sokszor egy hírből alakul ki egy komplett topic egy mobil köré, amely több száz vagy épp ezer hozzászólást is kitermel.( én így nem is kattintok rá a hírekre sajnos... )
Ez nem egy hasznos "újítás" lett. De mostanság nem userbarát döntéseket látokVolt egy átlátható menüstruktúra, helyette kaptunk rengeteg al-al-almenüt. Nem tudom melyik a jobb.
Értem megszokás, de szépen lassan a dátumok mellett kikopunk páran...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hat év után frissült a portál mobilos és desktop címlapja, valamint végleg beleköltözik az IT café és a Gamepod.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Opel topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tesla topik
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest