- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Varoz
addikt
Én csak azt nem értem, hogy egy olyan dolog, mint az aláírás is pl. nem befolyásolja a megújulást, azt, hogy új arcokat vonzanak be, de azért be kell darálni. Kösz.
Gamepod ugyanez. Miért nem fért el az új designba? Nekem nem az újítás a gondom, hanem öntögetjük ki a gyereket is a kád vízzel. -
En mar evek ota 99%-ban csak a forum miatt vagyol itt, a HW related content eroteljesen vesztett a szinvonalbol (sajnos, hisz igy az egyetlen magyar igazi HW tesztoldal is "kiszallt").
Viszont a forum (a kozosseg) szerencsere meg megvan. Persze ki tudja meddig (at least in free form). Mondjuk en szo nelkul fizetnek erte akar fix havidijat is, ha szukseges lesz.
Parci:
I see, felre ne erts, en is nyitottam volna a video iranyba es az arculat valtas is teljesen ertheto, attol fuggetlenul, hogy not my cup of tea. Ami viszont nagyon hianyzik, magasabb szinvonalu es gyakoribb HW tesztek, van ra barmi terv, hogy ebbe tobb energiat es anyagi forrast fektessetek es kicsit kozelebb keruljetek ujra pl a fless altal kepviselt quality-hoz?
-
nagyon régi tag vagy, tudod jól a menetrendet: kikerült, jön a feedback, bugreport, csiszoljuk, aztán egy idő után már nem változik. aztán eltelik 5-6 év, csinálunk egy újat, és mindenkitől megkapjuk, hogy az az új egy rakás szar és kérik vissza azt, amit épp szörnyülködve fogadnak.
több, mint egy tucatszor váltottunk már designt.
egyébként sok nehézség adódik abból, hogy nagyon töredezett lett a net közönsége és a platformok: mindenféle generáció netezik már, mindenféle platformon. legyen mobilon, tableten, pc-n, legyen videó, írott, podcast, legyen fiatalos, 30-as, 40-es, 50-es, 60-as stb.
azért is tűnik egy csomó dolog egyértelműnek mondjuk a régi törzsgárdának, mert anno mi kollektíve indultunk a nettel, a mostani 40-50 éves korosztály világa volt az főleg, és nyilván mi hasonlóan is fogyasztunk tartalmat (vagy legalábbis nem idegen nekünk a klasszik módi: sallangmentes honlap, hosszú szövegek, magyarul, értelmes embereknek írva, meg egy erős fórum). csak hát sajnos "mi" már jóval kevesebben vagyunk, és az oldalnak mindenféle igényt ki kell szolgálnia, különben nincs hirdető, akkor meg nincs pénz, akkor meg nincs oldal.
de, hogy pozitív legyek: mivel bő tucatszor váltottunk már designt, azt is tudom, hogy nem lesz semmi gond a mostanival sem, a helyére kerül a sok apróság és az olvasók jórésze örülni fog.
-
Egyertelmu, valszeg egy kulso marketing csapat azt mondta, hogy "this is the way".
Nekem nagyon nem jon be, egy video-t nem nyitottam meg es sanszos, hogy nem is nagyon fogok. De ettol ezekkel meg egyutt tudok elni, nem vagyok az ujitas ellen.
Nekem pl az alairas kilovese nagyon fajt, es egeszen eddig nem is tudtam, hogy betettek a visszakapcsolas lehetoseget, szoval ezer hala a hsz-edert.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest