- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
10 liter orankent mar nem pici luk. Az mar valoszinuleg spriccelne ha latnad hol van.
Enyem 427x107 - harmadik szezonjara itt is lett luk. Az osszehajtasnal csucsa keletkezett az anyagnak, ott repedt ki.Nekem az alja es a palast osszeadasanal volt a luk - azt meg a feltoltesnel megtalaltam.
Igy kb 10cm viz lehetett benne amikor megragasztottam - ott nem volt gond megemelni es ala rakni 1-1 felmoso vodrot ami feltartotta amig megragasztottam..Ha nalad nem ilyen helyen van a szivargas (hanem valoban az aljan), akkor szerintem (majdnem teljes) leeresztes nelkul nehez lesz megtalalni a lukat.
Nalam a palastnal szepen kezzel alanyulva latszott, hol buggyant ki a csepp. Nagyon keveset eresztett, nalad nagyobb lehet a luk.
Valami tajolasod azert csak van, merre lehet a luk, nem?
En elkezdenem leereszteni, aztan ahogy nalam is, szepen ala nyulkalnek es felemelnem korben 10-20 centinkent. Hatha te is meglatod hol van a szivargas. Nekem latszott az XPS lapon hol a viz.Ha valoban az aljan lesz, akkor szinte teljesen le kell ereszteni. Aztan megfestenem valamivel a vizet - akadnak mindenfele etel festekek meg egyeb megoldasok. Utana mar latszana hol a folyas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest