- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Úgy látom, téged nem zavar az, hogy mennyi és milyen típusú vegyszer van a medencédben...
Azért én óvatosabb vagyok ilyen szempontból. És hát a manóba is... másfél hónapig az enyhe klórozással tökéletes volt a víz.
Most pedig másfél hete csak szívok vele.
Amúgy nemrég jöttem be a medencézésből... Levettem a ponyvát; kristálytiszta víz fogadott. De továbbra se volt enyhe klórszaga sem.
Megmértem a PH-t... hát bizony bíbor színű lett a teszter. De mi a franctól ment fel tegnap óta ennyire a PH? Hozzá sem nyúltunk.
Ráadásul a medence belső falán, több ponton nyálkás volt. Azt végigdörzsöltem, amitől a víz enyhén zavaros lett.
És utána még durvább dolog történt. Vettem vizet a teszterbe megint; frankó enyhe narancsárga lett. Mondom "remek, tökéletes"...
A klórszint persze magas, de hát jó sok klórt kapott most 3 nap alatt.
Aztán csobbantunk egyet (és 10 perc múlva jöttünk ki, mert a klór elkezdte irritálni a karomat).
Közben pedig a mérőben a halvány narancssárga víz sötét bíborra váltott!!! Ez mi a fene, de komolyan?
Én már nem értem. (A teszter, a tabletta jó... raktam egy kis PH mínuszt a tégelybe még ugyanabba a vízbe, azonnal kisárgította a vizet.)
Most adtam neki még 500 gramm PH mínuszt (ha a teszter jó, akkor bőven 8.2 felett volt a PH), 50 ml pelyhesítőt, 100 gram klórgranulátumot....
Visszatakartam. Ha holnapra is ilyen lesz a víz, akkor leeresztem.
De egyszerűen nem értem, mi történt 1,5 hete, amitől folyamatosan ennyire "elmászik", és hogy mi a fene ez az egész a PH értékkel!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest