Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Úgy látom, téged nem zavar az, hogy mennyi és milyen típusú vegyszer van a medencédben...
Azért én óvatosabb vagyok ilyen szempontból. És hát a manóba is... másfél hónapig az enyhe klórozással tökéletes volt a víz.
Most pedig másfél hete csak szívok vele.
Amúgy nemrég jöttem be a medencézésből... Levettem a ponyvát; kristálytiszta víz fogadott. De továbbra se volt enyhe klórszaga sem.
Megmértem a PH-t... hát bizony bíbor színű lett a teszter. De mi a franctól ment fel tegnap óta ennyire a PH? Hozzá sem nyúltunk.
Ráadásul a medence belső falán, több ponton nyálkás volt. Azt végigdörzsöltem, amitől a víz enyhén zavaros lett.
És utána még durvább dolog történt. Vettem vizet a teszterbe megint; frankó enyhe narancsárga lett. Mondom "remek, tökéletes"...
A klórszint persze magas, de hát jó sok klórt kapott most 3 nap alatt.
Aztán csobbantunk egyet (és 10 perc múlva jöttünk ki, mert a klór elkezdte irritálni a karomat).
Közben pedig a mérőben a halvány narancssárga víz sötét bíborra váltott!!! Ez mi a fene, de komolyan?
Én már nem értem. (A teszter, a tabletta jó... raktam egy kis PH mínuszt a tégelybe még ugyanabba a vízbe, azonnal kisárgította a vizet.)
Most adtam neki még 500 gramm PH mínuszt (ha a teszter jó, akkor bőven 8.2 felett volt a PH), 50 ml pelyhesítőt, 100 gram klórgranulátumot....
Visszatakartam. Ha holnapra is ilyen lesz a víz, akkor leeresztem.
De egyszerűen nem értem, mi történt 1,5 hete, amitől folyamatosan ennyire "elmászik", és hogy mi a fene ez az egész a PH értékkel!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ukrajnai háború
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- BMW topik
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest