- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
Helló!
Kérlek segítsetek nekem. Néhány éve használok egy Med 600-ast nagy megelégedettséggel. Az utóbbi időben viszont a filmeket nagyon rosszul szkenneli be. [kép] Visszaolvasva láttam,hogy kb 1 éve a sorozatok szkennelése halt meg. Mostantól nincs is esély rá,hogy a gyári szkennelő a filmeknél működjön? Vagy én csinálok valamit rosszul?
Marad a yadis-féle megoldás? Tudom,hogy az sokkal profibb,csak igazából nem akarok sokat szarakodni vele,nekem a beépített bőven megfelelt.
(a legfrissebb fw van feltelepítve) -
szata.68
senior tag
Helló
Tud esetleg olyat a med,hogy egyszerre 2 feliratot tesz be? Azt szeretném,hogy felül legyen az eredeti angol felirat,alul meg a magyar. (vagy egymás mellett)
-
szata.68
senior tag
Az mitől lehet,hogy a filmes mappámat nem tudja bescannelni, de ha másik mappába teszek egy filmet (vagy rádugok egy hdd-t) és rámegyek a scan-re,akkor működik? (NAS-on)
Valami bezavarhatja? Mit kellene csinálnom?A legfrissebb fw van fent. eredeti problémám
[ Szerkesztve ]
-
szata.68
senior tag
Erre valaki?
-
szata.68
senior tag
Helló
Lecseréltem a 2Tb-os REDem egy 4-esre a NAS-omban (ZyXel 310S). Előtte nagyon frankón ment a scannalés a gyári motyóval. Azóta azt írja,hogy no ID3 Tag info, és nem scannal. Csináltam gyári beállítások visszaállítását,meg minden about.jpg törlését,de azóta sem jó.
Yadis tudom,hogy jobb (de ott meg sosem találta meg a filmeket csak kézi keresés után),csak így egyszerűbb volt,és elégedett is voltam vele.Valami tipp esetleg?
-
szata.68
senior tag
válasz
Monngoose #6629 üzenetére
Ien, rosszul tudtam a dolgot, ma megnéztem és láttam,hogy 2 van. Próbáltam úgy,hogy megmaradt a hdmi kábel a tv-med között,és optikait húztam a med-erősítő között. Nem volt jó.
Próbáltam úgy,hogy a hdmi helyett rca-val kötöttem a tv-hez a med-et,és maradt az optikai a med-erősítő között. Úgy a kép nem akart betölteni,csak a Med logó jelent meg 576p-ben. -
szata.68
senior tag
Kb egy héttel ezelőtt kérdeztem már,de azóta sem oldódott meg a gond,most megpróbálom jobban megfogalmazni a problémám.
Szóval azt szeretném,hogy amit a tv-n nézek (tv adás / filmek a med-ről / PS) az az 5.1-es rendszeremen szólaljon meg (ha van rá lehetőség akkor DD 5.1-ben).
A gond annyi,hogy ha med-en nézek filmet akkor az 5.1-es filmek nem 5.1-ben jönnek.Hogy kellene összekötnöm a dolgaimat,hogy minden frankó legyen?
A cuccok: Yamaha HTR-6030 (+hangfalak) & Panasonic 48AS640 & Med600 & STB & PS3
-
szata.68
senior tag
Ti milyen skint használtok?
-
szata.68
senior tag
válasz
dgyuri0123 #6564 üzenetére
Azt szeretném, hogy amit nézek az 5.1 legyen. Jelenleg a tv-erősítő optikai kábellel, a med - tv hdmivel, a playstation szintén hdmivel van összekötve.
Az lenne a cél, (ha megoldható) , hogy minden ami a tv-n megjelenik az a lehető legjobb hangon szólaljon meg. -
szata.68
senior tag
Sziasztok!
Egy 600-as Med-em van. Az a kérdésem,hogy az mitől van,hogy ha a meden indítom el ugyanazt a filmet,akkor nem jön be a DD5.1, hangzás, de ha a tv médialejátszóján keresztül,akkor megy? (a tv-re van kötve az erősítő,és a hangfalrendszer)
Az számít,hogy a tv az erősítővel optikai kábellel, a med meg hdmi-n csatlakozik? Amúgy nem mindegyik filmél van ilyen gond,de elég gyakran előfordul.
Köszi előre is aki segít!
-
szata.68
senior tag
Este letöltöttem 2 filmet megpróbálni. Egy 25 gigás 3D BD ISO ment minden gond nélkül (igaz,hogy 2D TV-n,így lehet,hogy 3D módban széteshet a kép,azt nem tudom) de egy 45gigás sima BD iso meg-meg akadt SMB-n.
Szóval ha megjön a router és lesz időm akkor azért rámegyek az NFS-re... -
szata.68
senior tag
Úgy legyen!
-
szata.68
senior tag
válasz
z123456789 #4576 üzenetére
Igen,elvileg csütörtökön jön meg,de valószínű csak hétvégén lesz rá időm. (vagy neccesen csüt. délután)
-
szata.68
senior tag
Köszi mindenkinek! Sajnos próbáltam én már nagyon sokféleképpen,de valamiért nem akar menni. :S
-
szata.68
senior tag
Helló
NFS beállításról van valami szájbarágós leírás? Ezzel bajlódok már jó ideje,de nem akar összejönni sajnos.
(ZyXel 310S NASom van, meg ASUS N12U+ router)
Megadtam a NAS webes felületén már NFS pontot,de se fix-el,se automatán nem látja az NFS hálózatot.
(SMB megy frankón)
Ha valaki tud segíteni nagyon hálás lennék. -
szata.68
senior tag
Helló
Bocsi,kicsit off lesz,de azért nem annyira.
Van egy Med600-am,meg egy ZyXEL 310S NAS-om. A routerem TP-Link 741n.
Sehogy nem tudom összehozni valamiért az NFS kapcsolatot. Arra gondoltam,hogy lecserélném a routert,mert úgysem annyira jó,meg akkor ha nem tp-link,akkor hátha összejön az NFS.
Milyen routert ajánlanátok,ami azért anyagilag vállalható,de mégis jó? -
szata.68
senior tag
Bocsi előre is,lehet hogy hülye kérdés,de gyorsan kellene választ kapnom.
Egy NAS (NSA310s) és annak alap funkciói kiválthatóak egy MED1000-rel,és benne egy vinyóval?
-
szata.68
senior tag
válasz
dgyuri0123 #3657 üzenetére
Köszi! Most jól össze vagyok keveredve,hogy mi is lenne a legjobb megoldás.
-
szata.68
senior tag
válasz
z123456789 #3655 üzenetére
Nagyon nem akarok sok filmet tartogatni,szerintem 1,vagy max 2TB-on bőven elférek mindennel.
Ami leginkább szimpatikus az a privát felhő. Általában kb 10 torrent fut (az is feltöltés miatt),nem töltök le napi 5-10 filmet,viszont ha lesz új TV-m,akkor amit letöltök azt jó minőségben (kb 15-20Gb/film) szeretném.
Kicsit össze vagyok kavarodva itt a TV-médialejátszó-NAS ügyben. Hiába lesz nekem egy NAS-om,és egy smart tv-m,attól még pl a 3D tartalmakat nem tudom lejátszani Med nélkül,ugye? /persze itt az is kérdés,hogy egyáltalán az első 2-3 héten kívül akarok-e még 3D-t nézni/
[ Szerkesztve ]
-
szata.68
senior tag
válasz
z123456789 #3652 üzenetére
Nagyon köszi,egyre jobban tetszik ez a NAS-téma
-
szata.68
senior tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Így kb 2 variáció maradt,főleg úgy,hogy van egy "felesleges" 1TB-os 2,5"-os vinyóm. Az egyik,hogy veszek egy Med600-ast,és a vinyót mindig hordozgatom a laptop,és a Med között. A másik a NAS,csak ennek utána kell néznem,mert teljesen vakon vagyok abban a témában.
(az igaz amúgy,hogy ha van NAS-om,akkor pl a telefonomon készített képeket arra tudom szinkronizálni Dropbpx helyett,ergo lesz saját "felhőm"? ) -
szata.68
senior tag
Helló
Most tervezem egy Med beszerzését,már csak az a kérdés,hogy melyiket válasszam a 3 közül.
Kinézetre legjobban az 1000-res tetszik,meg jó,hogy lehet bele tenni HDD-t.
Milyen előnyökkel járna a belső HDD-s verzió? Nincs NAS-om,meg ahogy ebből kiderül nem is értek ezekhez a dolgokhoz,viszont nyitott vagyok arra,hogy ha van valami jó lehetőség,amiről nem tudok akkor használnám.
(pl a laptopomról közvetlenül tudnám letölteni a belső HDD-re filmeket)
bocs,de nagyon amatőr vagyok ebben a témában