Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandikut
tag
Hátha érdekel valakit:
Zenei jukebox részletes leírás: [link]
-
Bandikut
tag
válasz bendeguz76 #52 üzenetére
Gondolom tőlem kérdezed. Két dokkolóm van, egyik a PC-be, a másik a MP-be dugva. Mindkettő Sharkoon gyártmányú, egyik típusa SATA QUICKPORT, ebbe állítva lehet betenni a HD-ket, másik SATA QUICKDECK PRO, ebbe fektetve kell belecsúsztatni. Ez utóbbi jól elfér a TV lába mellett. Mindkettő fogad 2,5" és 3,5" HDD-t, egyetlen mozdulattal cserélhetők a merevlemezek, így csak egy USB portot foglal le. 5400-as HDD-kel használom, ezek tartós használat esetén is csak kézmelegek. Talán kicsit zajosabb mint egy zárt ház, mivel a lemez szabadon van. Ez egy jól bevált márka, sokféle dokkolójuk van, mindenféle csatolófelülettel, egy és többlemezes kivitelben stb. Itt meg tudod nézni a kínálatot: [link]
Évek óta használok ilyen eszközt, nekem nagyon bevált.
-
Bandikut
tag
Az új bétát használom, eddig semmi gond nincs vele (igaz, az előzővel sem volt).
Átnevezéssel én is egyetértek.
-
Bandikut
tag
Új béta, benne az aggregált jukebox új implementációja: [link]
-
Bandikut
tag
válasz luigi106 #142 üzenetére
A médiakönyvtárban nem a jukeboxot látod, ezért nincs háromsoros megjelenítés. A jukeboxot csak a kedvencekből érheted el. Hozzá kell adni a meghajtót vagy könyvtárat a kedvencekhez, lefuttatni egy scant, és ha sikerült meg fog jelenni a háromsoros nézet, ha elrejted a média infókat.
-
Bandikut
tag
Kipróbáltam az aggregált jukebox-ot, tökéletesen működik. Van egy olyan járulékos előnye is, hogy mivel az aggregált jb egy állandóan csatlakoztatott meghajtón van, úgy is lehet a filmeket nézegetni, hogy azok a meghajtók nincsenek bekapcsolva, amiken fizikailag a filmek vannak.
-
Bandikut
tag
Új firmware release!!
-
Bandikut
tag
válasz martinkeet #168 üzenetére
A lejátszón bekapcsolod az SMB szervert, megadod ugyanazt a munkacsoport nevet, ami a gépeden van és a hálózati megosztások között eléred az USB-s merevlemezed.
-
Bandikut
tag
Újabb béta, úgy tűnik nincs túl sok lényeges újdonság benne:[link]
-
Bandikut
tag
A saját hálózatod bejelentkezési nevét és jelszavát kell megadni, majd az "OK és elmentés" gombra kattintva elmenteni. Ezután bekerül a my_shortcuts mappába, nem kell újra bejelentkezni.
Az NFS csak akkor fontos, ha hálózatról akarsz 3D ISO vagy BD fájlstruktúrát lejátszani, a többivel az SMB is megbirkózik, ha egyébként rendben van a hálózat.
-
Bandikut
tag
válasz martinkeet #180 üzenetére
"Ha jól tudom a mede8er a BD menü megjelenítéséhez szükséges licenszet nem vásárolta meg."
Így van szerencsére, ennek oka az, hogy a full BD menüvel olyan mellékhatások járnak, aminek a tipikus médiaplayer felhasználók nem örülnének.
-
Bandikut
tag
válasz martinkeet #183 üzenetére
A kulcsszó: Cinavia
-
Bandikut
tag
Szerintem is, én már mindent átpakoltam mkv-ba, csak azt tartva meg, amire szükségem van. A kép- és hangminőség megmarad, méret csökken, a hálózati lejátszás is kevesebb erőforrást igényel. Járulékos haszon, hogy a multi branched BD-k sem akadnak meg, és bele lehet tenni további feliratot is, ha szükséges.
-
Bandikut
tag
A torrentklienst újra kell engedélyezni minden újraindítás után, ez jelenleg így működik - lehet, hogy egy későbbi firmware-ben ezen változtatni fognak (már kérték a felhasználók).
A szűznek látszó HDD-nek adjál egy NTFS fix-et (media library-ben F2 gomb), az vissza szokta hozni ez eltűnt fájlokat.
-
Bandikut
tag
Megosztod a fájlokat tartalmazó mappát és elindítod a lejátszást a Mede8errel. Kérdés, hogy a hálózatod sebessége elég-e hozzá, főleg 3D isokkal lehet probléma. Ilyenkor a megoldás USB merevlemezre másolni és onnan lejátszani vagy az isoból mkv-t gyártani, az sokkal kevésbé megterhelő a hálózat számára.
-
Bandikut
tag
Én úgy tudom minden készülékre jár az 5 év garancia, az a feltétele, hogy be kell regisztrálni a vásárlástól számított 1 hónapon belül a gyártó honlapján (www.mede8er.eu/register). Ezt akkor is meg kell csinálni, ha valamelyik hivatalos kereskedőtől veszed a készüléket!
Az persze kérdés, hogy hova viheted garanciális javításra 1 év után, ha nem hivatalos helyen vetted.
-
Bandikut
tag
Jó hosszú idő után itt az új béta, sok javítással.
-
Bandikut
tag
válasz Zsmester89 #316 üzenetére
Azért erre nem vennék mérget... Az auto fps valószínűleg az 50 Hz <-> 60 Hz közötti automatikus váltást jelenti, ami az amerikai felhasználóknak fontos, mivel az ottani TV-k nem tudják az 50 Hz-t.
-
Bandikut
tag
Újabb béta a szokott helyen, néhány javítással.
-
Bandikut
tag
Ma ismét egy újabb public béta! Úgy tűnik tényleg megoldották a 24 fps lejátszást is, ezzel a video lejátszás kezd tökéletessé válni, az audión van még egy kis csiszolni való...
-
Bandikut
tag
Újabb béta a szokott helyen.
-
Bandikut
tag
válasz Zsmester89 #344 üzenetére
Azóta van egy még frissebb: [link]
-
Bandikut
tag
Lényeges lehet még az is, hogy a 800-ban rögzített a HDD, az 1000-ben egy mozdulattal cserélhető. Az 1000-nél van IR hosszabbító csatlakozó is. Az 1000 háza masszív fém, a 800 műanyag (sokaknak nem tetszik az 1000 dizájnja, de érdemes kézbe fogni, mielőtt dönt az ember!!)
Szerintem kijelző egyiken sincs, a 800 több kezelőgombbal rendelkezik az előlapon, mint a 600. Fontos felhívni arra is a figyelmet, hogy az USB 3.0 csati slave (vagyis akkor használható, ha a számítógépről másolunk a lejátszóra).
[ Szerkesztve ]
-
Bandikut
tag
Megjelent a 3.0.2 public beta, elég sok újdonsággal, javítással. A szokásos helyről tölthető le.
-
Bandikut
tag
válasz junkpod #1283 üzenetére
Egyszerre csak egy vinyót használtam, az egésznek csak az az értelme, hogy ne kelljen állandóan ki-be dugdosni az USB kábeleket (elég nehezen hozzáférhető helyen van a MP). Így mindig csak az a vinyó van bekapcsolva, amit használok (de ha több van bekapcsolva, mindet látja a player).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest