- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Hát ha nem mondták volna papagáj üzemmódban, hogy "Nem, emberek, Shepard-nak semmi köze nem lesz az Andromeda-hoz", akkor nálam is.
Csak azt nem értem, mit keres Shepard egy olyan játék kedvcsinálójában amihez semmi köze nem lesz? És mi a ráknak nem dobnak nekünk morzsákat se? Végüli ha így vesszük, bennem is vetett fel kérdéseket.

leviske: A kommentár első részében általánosságban beszél az emberiségről, a második része viszont szerintem direkt a játékos, vagy az irányított karakter (ahogy tetszik) megszólítása. Akárhogyis, N7-es emberkéknek ilyet üzenni nem sok értelme van szerintem. A legtöbb N7-es nem egy felfedező kalandor, hanem egy katona, aki oda megy ahová a feljebbvalói küldik.
Egyébként az e3-as trailer-ben 2016 holiday vagyon írva, ami egy bő év, és még alig láttunk valamit a játékból. A játékmenetből konkrétan semmit. Bűzlik nekem kicsit ez a dolog, de nem akarok vészmadár lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest