- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Tehát ez egy szubjektív premissza, ugyebár

Az igazság az, hogy Shepard nemével kapcsolatban soha semmi nem utalt egyik álláspontra sem, a Bioware ügyesen kikerülte ezt a kérdéskört. Az nyilván igaz, hogy egy ilyen szuperkatona szerepében pusztán a fizikális adottságok miatt valószínűbb egy férfi karakter, mint egy nő, azt aláírom, de ez kb. minden akciójátékra igaz: Az említett Lara Croft is kb. olyan dolgokat csinál, amit reálisan nézve egy nő sosem lenne képes (még a férfiak többsége sem, nyilván).
Amúgy Jennifer Hale az egyik legjobb (és legfoglalkoztatottabb) játék szinkronos, ennek ellenére szerintem sem kiemelkedő munkája Shepard. Mark Meer, aki elvileg tehetségtelenebb, mint ő, sokszor jobban teljesített, nekem legalábbis ez volt a benyomásom, bár igaz női karakterrel csak egyszer játszottam végig a trilógiát.
Ami engem illet, én is stock férfi Sheppel mentem mindig (kivétel a fentebb említett végigjátszást), egyszerűen azért, mert Mark Vanderloo-nak annyira karakteres arca van, hogy nálam (is) teljesen hozzánőtt az arca a karakterhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest