Új hozzászólás Aktív témák

• maajsz

senior tag

válasz #19138560 #6885 üzenetére

Ha csak mint "első" részt nézzük az MEA egész jó felvezetés. A múlt héten csináltam egy rövidebb playtrut, egyrészt Scottal még nem nyomtam, másrészt kíváncsi voltam milyen plusz szövegek vannak, ha először a main sztorit tolod végig és utána egyebeket. Szóval ha a mellék küldiket elhagyja az ember egész "tartalmas" tud lenni, de sajnos ez a tartalom nem olyan lenyűgöző mint az első rész ami bemutatott ugye egy egész új univerzumot, itt meg ami érdekelt volna, hogy a Kett meg a Remnant honnan jött pont homályba marad.
    Másrészt nem is maga sztori kevés nekem, inkább a karakterek sikerültek túl "casual"-ra meg az RPG elem lett gyenge. Nem vártam volna el különböző végkimeneteleket, az már túl nagy "álom" lenne, de azért a döntések alapján valamelyest változó sztorielemek jól estek volna még ha közben Ryder karaktere nem is változik jelentősen, de ezek már sokat lettek fejtegetve a topikban.
    Hogy a folytatás milyen lett volna, jó kérdés, hisz az egekbe magasztalt ME2 is tulajdonképpen egy nagy sidequest, leszámítva az Arrivalt ami tulajdonképp felveszi a fonalat az első végétől. Ennek analógiájára ha a folytatásban ha nem kapnánk továbbra sem választ, de mondjuk a quarian ill a többi faj bemutatásra kerülne egy pár plusz nagyobb küldetéssel teljesen elfogadható lenne. A bugokat meg animációkat na meg a karaktermegjelenéseket kellene javítani, a harcrendszerrel teljesen jó. Ugyanerre a motorra ez nem tudom mennyi munkát igényelne, de mivel az alapok már megvannak sokkal kisebb költségvetésből is kijöhetne akár. Egy tovább fejlesztett crafting rendszert szívesen látnék, na meg a squadmate equippelhetőséget mindenképp, ami a frostbiteből viszont teljesen hiányzik.
    Sajnálom hogy egy elkapkodott kiadással ekkora hatehullámot generáltak, nevetséges volt ahogy minden jutuber ezen lovagolt a nézettség érdekében, még az is aki soha nem játszott ME játékkal. Közben egy hardcore ME fant nem is a bugok, hanem a gyenge karakterek meg a sok helyen közönséges írás zavart a legjobban. Reméljük tanulnak az esetből.

Új hozzászólás Aktív témák