- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
üzenetére
Legfrissebbet használom, azt hiszem 4 bolygót látogattam eddig, azon 2 architect-et már lenyomtam. Majd talán folytatom valamikor, ha egy kicsit több időm lesz játszani, de azért messze van attól a diverzitástól az egész Androméda, mint ami a Tejúton volt egy csomó fajjal, kultúrával, maffiával, Shadow Brokerrel, Asari Commando-val, meg tudom is én még milyen mellékküldikkel. Szinte mindegyik élvezhető volt, most meg totál sablonosak a mellékküldetések, nincs semmi tétjük, nincs chatelés az ellenséggel mielőtt szénné alázod őket, a biotikus támadások is jóval gyengébbek, mint előtte voltak, pl Jack-el csak úgy repkedtek állandóan az emberek, most meg alig sérülnek valamit, és így tovább. Egyszerűen nekem nem üti meg a szintet játékélményben, hiába lett sok új dolog tényleg jó benne, gyakorlatilag a lényegi része olyan, mintha teljesen összecsapták volna.
Filmek terén az új Alien elég nagy csalódás. Nagyjából átjön, hogy mit akar elérni a rendező, de még ha össze is jönne neki 100%-osan, akkor sem ütné meg az eredeti színvonalát, alaptörténetben meg közelében sincs az eredetinek baromi ostobák benne az emberek. Mint biológus mérnök nagyon sok dolog túlzottan irreális benne ellentétben a régi filmekkel, csak hogy egy példát mondjak, pl az 5kg-os magzat méretű polip fél óra alatt szobányi méretű, több tonnás szörnnyé hízik. Sorozatban nekem a Babylon5 az etalon, és hát megnéztem azóta már nagyon sok scifi sorozatot, de sztoriban egyik se ér még csak a közelébe sem. Az Annihilation-t még nem láttam, de ha az is egy a sok félbehagyott sorozat közül, akkor inkább nem is kezdek bele. Már nem látom értelmét, hogy 1-2 évad után a történet közepén legyen vége, mert elfogyott a keret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest