Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz VikMorroHun #6862 üzenetére

Jaja, nem csak rossz dolgok kerültek bele. Nekem megint volt ez a nem veszi elő a fegyvert bug Eos-on. Amikor kiszállok a Tempest-ből és még autosave előtt van a játék meg töltöget, akkor ha előveszed a fegyvert képes szétcsúszni ilyen formán. Kiléptem, újraindítottam, betöltöttem a mentést, de nem segített. Felszálltam az űrhajóra, aztán vissza, de az sem működött. Fegyvereket cseréltem loadout-ban, az sem. Utána csináltam fast travel-t, az valahogy kihozta ebből az állapotból.

Közben sikerült kinyírni az architect-et, valkyrie, falcon, isharay kombinációval, heat inducer (incendiary ammo) meg sticky grenade modokkal. Vetra jó szolgálatot tesz a pajzs töltögetésével közben, a másik szinte mindegy, hogy kicsoda, úgysem sokat csinálnak, alternatív célpontnak jók csak. A lábakra az isharay a jó, ha megfelelő ponton találod el, akkor 2-3 lövés elég. A fejre és a kisebb ellenfelekre, amiket leküld meg a falcon és a valkyrie ami szerintem hatásosabb. A jeges szerintem jóval nehezebb lesz.

Pedig a jeges bolygón így van 100% lakhatóság mellett. Lehet, hogy hagyni kell még melegedni a bolygót és csak utána visszamenni az architect-et kinyírni a második körben.

Új hozzászólás Aktív témák