Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Derrewyn
üzenetére
"Ellenben kismillió, totál érdektelen NPC-t ki lehet faggatni arról, hogy miért jött az Andromédába, hány testvére van, volt-e játékmackója."
Na igen. Ez is tipikus. Írtak ezeknek az NPC-knek egy rakás szöveget, lehet vele hencegni, hogy mennyi dialógus van a játékban. Csak sokszor semmi érdemlegeset nem tudsz meg tőlük, érdekesnek nem érdekesek, a főbb karakterekről nem mondanak el semmit (vagy csak redundáns infót, amit már eddig is tudtál), a világhoz nem tesznek hozzá. Csak úgy vannak. Beszélgetés után már arra sem emlékszem miről volt szó velük...
Viszont van egy-két tényleg érdekes eset is, akivel kár lett volna kihagyni azt a pár percet. Pl. most Eladeen-en futottam vele egy turián csajba aki scavenger árukat szállít Kadara-ra. Na vele tök jó volt dumálni, volt stílusa, ismerte Reyes-t, elmondta hogy zajlik a biznisz és hogy mennyire lehúzza a scavenger-eket....vigyorogtam rendesen. De mire kicsipegeted a jókat, közben beleunsz a rosszakba.
(#4915) janos666
Ja értem már, aszittem a scope-os zoom túl sok neked. Hát lehet állítani a FOV-ot, gondolom akkor a sima jobbklikkes zoom is kevesebbnek fog tűnni. Én amúgy ritkán használom, szinte csak sniper-eknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Lexus, Toyota topik
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest