Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
Tegnap sikerült 3 órácskát játszani..eddig nekem nagyon tetszik
med/high beállitásokon játszom fullhdén egy kétszer röccent csak meg,na meg amd kártyán tényleg van egykét érdekes textura hiba hajnál.
szóval eddig nem bántam meg sőt
nagyon érdekel mi lesz az egész vége ^^ az animációs problémákra meg én nagyon jókat nevettem egy kettőn főleg ahogy Cora tud néha kisétálni a képből azon nagyon de engem nagyon nem zavar ez
szvsz engem megvett kilóra a game eddig 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
med/high beállitásokon játszom fullhdén egy kétszer röccent csak meg,na meg amd kártyán tényleg van egykét érdekes textura hiba hajnál.
nagyon érdekel mi lesz az egész vége ^^ az animációs problémákra meg én nagyon jókat nevettem egy kettőn főleg ahogy Cora tud néha kisétálni a képből azon nagyon de engem nagyon nem zavar ez