Hirdetés
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
Tegnap sikerült 3 órácskát játszani..eddig nekem nagyon tetszik
med/high beállitásokon játszom fullhdén egy kétszer röccent csak meg,na meg amd kártyán tényleg van egykét érdekes textura hiba hajnál.
szóval eddig nem bántam meg sőt
nagyon érdekel mi lesz az egész vége ^^ az animációs problémákra meg én nagyon jókat nevettem egy kettőn főleg ahogy Cora tud néha kisétálni a képből azon nagyon de engem nagyon nem zavar ez
szvsz engem megvett kilóra a game eddig 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Navy Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.12.10. garancia
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
med/high beállitásokon játszom fullhdén egy kétszer röccent csak meg,na meg amd kártyán tényleg van egykét érdekes textura hiba hajnál.
nagyon érdekel mi lesz az egész vége ^^ az animációs problémákra meg én nagyon jókat nevettem egy kettőn főleg ahogy Cora tud néha kisétálni a képből azon nagyon de engem nagyon nem zavar ez