- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Jah, az lehet. En kb mindig kikapcsoltam, mert elleg illuzio rombolo volt. Foleg, hogy mivel nem tudtak sisa-animaciot csinalni, vagy elfordult a kamera, vagy csak megvagtak hirtelen, hogy sisak nelkuli legyen.
De tenyleg, ez egy videojatek. Most Sara Ryder komikusan nez ki, nyitott szajjal, meg dulledt kancsal szemekkel. Lehet millionyi customized karaktert csinalni, sot a BW is aztmondta, hogy tisztaban vannak a problemaval is a veglegesben amennyire lehet, lefaragjak a problemakat.
Engem ez izgat a legkevesbe, hogy oszinte legyek. Amig nem lesznek 360 fokot dobo fejek Ordoguzo szemekkel, meg teleportalo karakterek, addig nalam total belefer az enyhen fogyatekos default Sara kinezet.S1M0N: En 95%-ban noi Sheppel toltam, a voice actor nakem jobban bejott es hetero letemre ott volt Liara romanc opcionak, vagy nem romancoltam egyaltalan. Nekem nagyon bejonnek a bad-ass noi hosok.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Napelem
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest