Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2020) Vistaboy válasza leviske (#2018) üzenetére


Vistaboy
veterán

+1

És szintén egyetlen kemény játék erejéig adtak ki GOTY változatot, mivel valószínűleg sem az Andromédából, sem a következő Dragon Age-ből sem lesz minden DLC-t tartalmazó pakk.

A Mass Effect Trilogy-t is DLC-k nélkül adták ki, ami gyakorlatilag egy rakás nulla volt így. Sajnos nagyon sok bevételt termelnek az EA-nak a DLC-k, mert mindig akad sok olyan játékos, akinek nem számít esetenként 12-15K plusz kiadás a játék ára mellé.

És pont ezért tartunk manapság itt, kétszeres áron adhatnak el bármit, de nem kell felemelni a játékok árát 25K-ra, elég, ha többet vágnak ki belőle és máris nagyobb a haszon. Így megy ez. :)

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.