- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
üzenetére
Ki a fene állította, hogy előtte még ilyesmi nem volt benne?
Pont velem vitatkozol? Az összes Mass Effect epizód Gamepodos tesztjét én írtam, tudom, mik vannak benne. Mondtam én egy szót is arról, hogy ez most akkor így mennyire szar lesz, csak mert lesz benne pár hasonlóság? Nem. Olyan érzésem van, mintha szerinted én most fikáznám a játékot, pedig egyáltalán nem mondtam rá semmi rosszat. Tudod mit, hagyjuk inkább a fenébe, mert úgy látom, most nagyon kötekedős hangulatodban vagy. Ha szerinted nem hasonlít az Inquisition-re, akkor nem hasonlít. Vita lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BIOS topic
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont velem vitatkozol? Az összes Mass Effect epizód Gamepodos tesztjét én írtam, tudom, mik vannak benne. Mondtam én egy szót is arról, hogy ez most akkor így mennyire szar lesz, csak mert lesz benne pár hasonlóság? Nem. Olyan érzésem van, mintha szerinted én most fikáznám a játékot, pedig egyáltalán nem mondtam rá semmi rosszat. Tudod mit, hagyjuk inkább a fenébe, mert úgy látom, most nagyon kötekedős hangulatodban vagy. Ha szerinted nem hasonlít az Inquisition-re, akkor nem hasonlít. Vita lezárva.