- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hmmm végre gameplay, hangulat, grafika rendben, nyilván a grafikát demózták, a történetet, nem is lehetne 3 percben, vannak benne hibák, szóval lehet a véglegesben benne sem lesz ez? Prolixus-nak igaza van helycserés támadás volt, ami brutál gáz, egy ekkora címnél főleg, hogy ez az első érdemi ingame jelenet sor

Azért remélem a karakter generálást nem veszik ki mert ha nem csinálhatok saját FemRyder-t, akkor kb máris 50% al kevésbé érdekel a játék
Egyébként letöltöttem és kikockáztam pár helyen, érdekelne mi a jelentése a páncélokon feltűnő röviditéseknek, mert pl N7-et sehol sem láttam. Ja erről jut eszembe, megjött az N7 es mezem, készítettem is egy élőszereplős videót, még az előző trilógiához, légyszi zsurizzétek le, csak két napom volt rá, de szerintem nem annyira gáz!
Mass Effect Live Action Trailer Demo | Illium Nos Astra | Short Film By: Koródi Antal

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Alienware 17r4 olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest