Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1444) #58450688


#58450688
törölt tag

Hmmm végre gameplay, hangulat, grafika rendben, nyilván a grafikát demózták, a történetet, nem is lehetne 3 percben, vannak benne hibák, szóval lehet a véglegesben benne sem lesz ez? Prolixus-nak igaza van helycserés támadás volt, ami brutál gáz, egy ekkora címnél főleg, hogy ez az első érdemi ingame jelenet sor :)
Azért remélem a karakter generálást nem veszik ki mert ha nem csinálhatok saját FemRyder-t, akkor kb máris 50% al kevésbé érdekel a játék :) Egyébként letöltöttem és kikockáztam pár helyen, érdekelne mi a jelentése a páncélokon feltűnő röviditéseknek, mert pl N7-et sehol sem láttam. Ja erről jut eszembe, megjött az N7 es mezem, készítettem is egy élőszereplős videót, még az előző trilógiához, légyszi zsurizzétek le, csak két napom volt rá, de szerintem nem annyira gáz!
Mass Effect Live Action Trailer Demo | Illium Nos Astra | Short Film By: Koródi Antal
:R :R :R

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.