- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hmmm végre gameplay, hangulat, grafika rendben, nyilván a grafikát demózták, a történetet, nem is lehetne 3 percben, vannak benne hibák, szóval lehet a véglegesben benne sem lesz ez? Prolixus-nak igaza van helycserés támadás volt, ami brutál gáz, egy ekkora címnél főleg, hogy ez az első érdemi ingame jelenet sor

Azért remélem a karakter generálást nem veszik ki mert ha nem csinálhatok saját FemRyder-t, akkor kb máris 50% al kevésbé érdekel a játék
Egyébként letöltöttem és kikockáztam pár helyen, érdekelne mi a jelentése a páncélokon feltűnő röviditéseknek, mert pl N7-et sehol sem láttam. Ja erről jut eszembe, megjött az N7 es mezem, készítettem is egy élőszereplős videót, még az előző trilógiához, légyszi zsurizzétek le, csak két napom volt rá, de szerintem nem annyira gáz!
Mass Effect Live Action Trailer Demo | Illium Nos Astra | Short Film By: Koródi Antal

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest