- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ja, ez sajnos igaz. De előbb-utóbb eljön a határ, amikor már a legnagyobb bizalom és naivitás mellett sem merjük majd előrendelni a játékokat. Pár évvel ezelőtt még 10-12K-ért CE kiadásokat vettünk, manapság meg már az alapverziók kerülnek 14-15K-ba. Részemről 15K a felső határ, amit még úgy-ahogy kiadok egy játék alapkiadásáért, amihez a DVD-tokon és a kódon kívül semmit nem adnak, de csak akkor, ha maga a játék eléggé érdekel és jónak tűnik az előzetesek alapján.
20K-t csak abban az esetben ér meg nekem valami, ha ahhoz már fizikai extrákat is adnak, mint például fémtok, zenei CD-k, díszdoboz és több hasonló mütyür. De számomra ez már a plafon. 20K-nál többet egy játékért sem adok ki, legyen bármilyen jó. A mostani CE kiadások 30-40K-s ára sajnos nekem már egyszerűen túl sok, szimplán nem tudok ennyi pénzt kiadni egy játékért.
Eddigi legdrágább játékom a Mass Effect 3 CE kiadása volt, 17K-ért, na, ott már erősen szívtam a fogam az ár miatt. Viszont akkor még a fenomenális első és nagyon jó második rész után bíztam egy jó lezárásban. Amikor megtudtuk, miszerint a From Ashes DLC-t a játékból vágták ki és utána húztak le miatta ennyire, már másként néztünk a fejlesztőkre - pláne, hogy milyen fontos részét képezte a történetnek -, de a valódi sokk a végén ért minket az utolsó 15 percben.
Na, akkor döntöttem el, hogy részemről végeztem a túlzott bizalommal, és ezentúl erősen meggondolom, melyik játékot merem első napon előrendelni. Szerencsére közben úgy-ahogy kijavították a hibát, de az akkori csorbát nehéz lesz kiköszörülni. A másik sarkalatos pontja az előrendelésnek a DLC, ugyanis én nem adok ki értük egy fillért sem, viszont nélkülük lehet, hogy annyira ki lesz herélve a játék, hogy felesleges lesz megvenni eredetiben az alapkiadást, mert teljesen más lesz, mint DLC-kkel.
Elég baj az, hogy manapság ilyenek miatt döntjük el, hogy kell-e egy játék, vagy nem. Annak, hogy maga a program milyen, egyre kevesebb szerep jut vásárlásnál. És ez nagy baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs