- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Bizony (én is így tessékeltem el Ashly-t
), én is épp erre hajtottam, hogy ha a 3. részben Liara végre elűzi az árnyakat, akkor átköltözik a parancsnoki kabinba, de nem rohan ki, mikor Tali is betoppan, hogy "Unatkoztam, így lehúztam egy doboz antibiotikumot, és... Nem akarsz...? Bocs, akartok...?" 
Értelmes lénynek tűnt az a Liara, aki belátja, hogy ő volt beleszédülve az árnyékbrókerbe, és egy ilyen ember, aki bármikor újra meghalhat, nem várhat rá tétlenül határozatlan ideig, hogy észhez térjen. Csak Tali-val kell majd valahogy megdumálni, de remélem valami kék válaszopcióval jól sül el a dolog. (Legalább úgy, hogy egyik sem haragszik, és legalább az egyik tovább ápolható.)
(#727) konas - A legújabb hotfix driverrel állítólag nem kell már átnevezni az exe-t. (Itt crossfire-t emlegetnek, de ez elvileg igaz egy kártyával is).
De én win7 alatt is át tudtam nevezni. Hogy nem engedné?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tudományos Pandémia Klub
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), én is épp erre hajtottam, hogy ha a 3. részben Liara végre elűzi az árnyakat, akkor átköltözik a parancsnoki kabinba, de nem rohan ki, mikor Tali is betoppan, hogy "Unatkoztam, így lehúztam egy doboz antibiotikumot, és... Nem akarsz...? Bocs, akartok...?"