Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
hmm, most hogy mondod valami hasonló mintha az előző részben is lett volna. mindenesetre szerintem elég ocsmányan hat
most hirtelen nem tudom kit kéne keresni, de általában egyszerű ráakadni a személyre. rohangálj körbe, és keress olyasvalakit akivel most lehet beszélni (amikor nem volt meg az adat nyilván nem engedte). nekem zavarónak tűnik a magyar felirat, lehet változtatni a menüben? collectors editionra pályázok én is, de ha csak magyarul lehet játszani kihagyom
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Mass Effect 2
Aktív témák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini PC
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
Üzleti előfizetők hirdetései
- PC Architech NOVA Gamer PC
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most hirtelen nem tudom kit kéne keresni, de általában egyszerű ráakadni a személyre. rohangálj körbe, és keress olyasvalakit akivel most lehet beszélni (amikor nem volt meg az adat nyilván nem engedte). nekem zavarónak tűnik a magyar felirat, lehet változtatni a menüben? collectors editionra pályázok én is, de ha csak magyarul lehet játszani kihagyom