Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Spoilerveszély!
Készítettem egy videjót még az elejéről. LINK (A magyar verzió miatt elkezdtem újra)
Szóval még nagyon az elején Fist azaz most már Ököl kinyifantását nem én követtem el hanem Wrex egy igen váratlan pillanatban. Amikor nem Wrexet vittem magammal akkor én nyírtam ki Fistet.
Egyébként ez már a végleges csapat. Wrex megy shotival és ossza az áldást, én Assaultozok (illetve első lövés lehet sniper is), az a gyökér csaj meg csak a ládák feltörésére kell meg néha javításra.
Most már járom a bolygókat és darálok le mindenkit aki az utamba kerül, lényegtelen hogy az életéért könyörög vagy csak alkudozni akar a vége úgyis az hogy kinyirom.
!Spoilerveszély vége!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest