Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Hát én megpróbáltam elképzelni egy Krogan nőt... vagy 10 percig röhögtem magamban
Amúgy az én egyszerű logikámmal: Krogan nő felépítése:
Lehetőségek:
- Mivel ilyen hüllő szerű lények ezért külsőben nem sok különbség van.
- Mivel humanoidok is ezért maximum annyi, hogy az arc vonásaik sokkal íveltebbek, lágyabbak.
- Mivel egy eléggé harcias fajról van szó ezért a nők náluk nagyobbak és erősebbek a férfiaknál.
- Mivel hétfő van ezért a női változatuk kisebb testű, gyönge, és nem jó másra csak szülésre ezért nem látni egyet sem a játékban.Turian:
- Társadalmi és politikai helyzetükben a nők nem hagyhatják el a bolygót. Minden bizonynal hasonlóan páncélozott a bőrük és alakjuk is valamennyire hasonlít a férfiakéra. Fejükön nincsenek akkora szarvak és fogaik is kisebbek. Kisebb termetűek, és zömökebbek.Hanar:
- Nincs különbség, sőt talán ők hímnősek.Amúgy az Asari egy érdekes dolog. Bármely más faj genetikai anyagát képes felhasználni a szaporodáshoz. Ez az én szótáramban: Lefekszik fűvel fával (talán szó szerint is képesek rá
). Szóval nem egy gátlásos faj ha azt vesszük. Bár mivel a papnőnél 3 hónapra előre kell jelentkezni, biztosan tudnak valamit amit mi nem 
Új hozzászólás Aktív témák

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy az én egyszerű logikámmal: Krogan nő felépítése: