- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Hát én megpróbáltam elképzelni egy Krogan nőt... vagy 10 percig röhögtem magamban
Amúgy az én egyszerű logikámmal: Krogan nő felépítése:
Lehetőségek:
- Mivel ilyen hüllő szerű lények ezért külsőben nem sok különbség van.
- Mivel humanoidok is ezért maximum annyi, hogy az arc vonásaik sokkal íveltebbek, lágyabbak.
- Mivel egy eléggé harcias fajról van szó ezért a nők náluk nagyobbak és erősebbek a férfiaknál.
- Mivel hétfő van ezért a női változatuk kisebb testű, gyönge, és nem jó másra csak szülésre ezért nem látni egyet sem a játékban.Turian:
- Társadalmi és politikai helyzetükben a nők nem hagyhatják el a bolygót. Minden bizonynal hasonlóan páncélozott a bőrük és alakjuk is valamennyire hasonlít a férfiakéra. Fejükön nincsenek akkora szarvak és fogaik is kisebbek. Kisebb termetűek, és zömökebbek.Hanar:
- Nincs különbség, sőt talán ők hímnősek.Amúgy az Asari egy érdekes dolog. Bármely más faj genetikai anyagát képes felhasználni a szaporodáshoz. Ez az én szótáramban: Lefekszik fűvel fával (talán szó szerint is képesek rá
). Szóval nem egy gátlásos faj ha azt vesszük. Bár mivel a papnőnél 3 hónapra előre kell jelentkezni, biztosan tudnak valamit amit mi nem 
Új hozzászólás Aktív témák

- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy az én egyszerű logikámmal: Krogan nő felépítése: