Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeFranco
üzenetére
Mindkét rész nagyon jó, és mondom ezt úgy, hogy miután először elindítottam az első részt, 1-2 óra játék után félretettem és rá se tudtam nézni 1 évig. Aztán rájöttem, hogy állat jó játék, csak nem RPG-ként, hanem akciójátékként kell rá tekinteni.
Szóval, az első részben jobb a fejlődési rendszer, az inventory (van), valamivel több a szerepjáték elem. A második részben meg sokat fejlődött a harcrendszer, szerintem sokkal élvezetesebb, ott viszont nem tetszik a leegyszerűsített fejlődési rendszer, és az inventory hiánya (ja, nincsenek felvehető tárgyak, ill. csak pár darab).
Véleményem szerint mindkét játék bőven megéri a pénzét, és értem ez alatt a teljes árat (8-10k).
(#1889) body007: vedd meg. Ahogy írták, még mindig le tudod tölteni angolul is, ha az kell.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest