Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Köszi! Untapped segített.
Tegnap pánik szerűen írtam be ide ezt a kérdést, mert el voltam veszve rendesen. CL551-nél vagyok most. Tegnap valami megváltozott, olyan ellenfeleket kaptam, hogy csak pislogtam. Jöttek a Modok, Knull.. paklik stb. Olyan számok, és kombók pörögtek, hogy tehetetlen voltam a kis Odin deck-emmel.
Ezek a Discard deckek szaporodtak meg nagyon azt vettem észre.
Teljesen érezhető, hogy most dobott fel a játék, egy polccal feljebb, tök észrevehető az ellenfeleken. Nem azt mondom, hogy eddig csak botok ellen játszottam, mert nem. De most már beindult a buli.Vettem is tegnap egy lapot. Deadpool-t (1000-ért). És segített is a Destroy deck-emen. Gondolom nem véletlen, de az Untapped nem is dobja ki ezt a decket ajánlásnak, amit használok: [kép] Nyilván látom, hogy egy komolyabb Destroy deck már nem így néz ki, de azzal gazdálkodok, amim van. És annyira nem rossz amúgy ez így.
Az Untapped egyébként egyértelműen Ongoing deck-eket ajánl. nekem, a lapjaim alapján Spectrum és társai. Szoktam is próbálgatni.
Tegnap már majdnem felcseszett a játék. Erőltettem, már PC elé is odaültem (ezt csak azért írom, mert iPad-en, 2 mobilon, és PC-n is játszottam már.) vele játszani még este is. De nem a játékon kell felcsesznem magam, nem arra kell haragudnom, mert néha olyan dolgokat benézek, hogy szánalmas.
Tegnap kaptam végre egy Alex Ross varriánst. (Nekem ez még nagy szó na.) És nem is annyira rossz, mert Kapisat.
Amúgy erről az untapped-ről mindig erre asszociálok: [link]
Ha szoktatok craftsöröket kóstolgatni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezek a Discard deckek szaporodtak meg nagyon azt vettem észre.