Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Dr.NX #4941 üzenetére

Köszi! Untapped segített.

Tegnap pánik szerűen írtam be ide ezt a kérdést, mert el voltam veszve rendesen. CL551-nél vagyok most. Tegnap valami megváltozott, olyan ellenfeleket kaptam, hogy csak pislogtam. Jöttek a Modok, Knull.. paklik stb. Olyan számok, és kombók pörögtek, hogy tehetetlen voltam a kis Odin deck-emmel. :) Ezek a Discard deckek szaporodtak meg nagyon azt vettem észre.
    Teljesen érezhető, hogy most dobott fel a játék, egy polccal feljebb, tök észrevehető az ellenfeleken. Nem azt mondom, hogy eddig csak botok ellen játszottam, mert nem. De most már beindult a buli.

Vettem is tegnap egy lapot. Deadpool-t (1000-ért). És segített is a Destroy deck-emen. Gondolom nem véletlen, de az Untapped nem is dobja ki ezt a decket ajánlásnak, amit használok: [kép] Nyilván látom, hogy egy komolyabb Destroy deck már nem így néz ki, de azzal gazdálkodok, amim van. És annyira nem rossz amúgy ez így.

Az Untapped egyébként egyértelműen Ongoing deck-eket ajánl. nekem, a lapjaim alapján Spectrum és társai. Szoktam is próbálgatni.

Tegnap már majdnem felcseszett a játék. Erőltettem, már PC elé is odaültem (ezt csak azért írom, mert iPad-en, 2 mobilon, és PC-n is játszottam már.) vele játszani még este is. De nem a játékon kell felcsesznem magam, nem arra kell haragudnom, mert néha olyan dolgokat benézek, hogy szánalmas. :D

Tegnap kaptam végre egy Alex Ross varriánst. (Nekem ez még nagy szó na.) És nem is annyira rossz, mert Kapisat.

Amúgy erről az untapped-ről mindig erre asszociálok: [link] :) Ha szoktatok craftsöröket kóstolgatni..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés