- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
urbi107 #5298 üzenetére
tehát mozgó, erősen mozgó, végülis ki kell próbálnod, hogy mennyire megy a kis keresővel az élesre állás. Volt nálam pentacon mc 200/4 az elfogadható volt, még kézben is elment a mérete, súlya. A 300 már brutális, csak olyat vennék amelyiknek állványcsatija is meg van és arról használnám.
-
MrChris
nagyúr
válasz
urbi107 #5280 üzenetére
egyiket se mert rohadt nehezek
A fókusztávot el kell döntened mert elég különbözőek. Pl. én számomra az ekvivalens 300 a felső határ. Játszottam Sonnar 200/2.8-al, Olympus om 180/2.8-al ami nálam a crop miatt dupla fókusztávúnak felel meg. Nagy elszántság és rajongás kell annak aki tényleg használni is akarja. Milyen gépre tennéd? Mit fotóznál? -
ccs2929
senior tag
válasz
urbi107 #5280 üzenetére
Szia!
Igazából neked kell tudni, hogy mekkora gyutávra cvan szükséged, de, a 200-asok közül sokkal inkább a tair, elvileg az MTO 500 is egész jó, de az már tükörobi, "fánk bokehhal", ezt embere válogatja, kinek mennyire tetszik, nekem mondjuk bejön, de én imádom az ilyen extrém bokeh-eket
-
MrChris
nagyúr
válasz
urbi107 #5103 üzenetére
próbáltam már pár 2Xezőt. Nem vált be. Tény hogy nagyított de akkora képminőség romlást okozott, hogy ugyan ott volt mintha körbevágtam volna az eredeti képet. Rekeszelés se javított rajta. És a fényerőt is leviszi. Csak a problémákat növelte a használata. Lehetséges hogy egy drága, több tizezer ft-os már jó lenne, (csak annyit inkább az obira költenék,) de a fényerő veszteséget az se kompenzálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Canon EOS M50 Mark II kit objektívvel, Canon BR E1 távkioldóval, 5680expo-val
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged