- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pana0017 #6472 üzenetére
úgy általában? a menüben állítsd be majd, hogy tudj fotózni obi nélkül is, asszem custom menü, 7-es menüpont, mf segédeket kapcsold be, majd a hüvelykujjnál lévő tárcsát benyomva nagyíthatsz, így tudsz fókuszálni...ja a tárcsát ilyenkor ha tekered változik a nagyítás mértéke, sztem a legnagyobb nagyítással használható a legjobban. A 44-2 helioson két rekeszgyűrű van, az egyikel tudsz "blokkolni", gondolom észrevetted, meg sztem érdemes néha lerekeszelni portrénál is F2.8-ra, mert sokkal élesebb, de még mindíg jól mos, majd ezt kitapasztalod... kb ennyi.. a dioptriát a kereső mellett állítsd be szépen, max ha raw-ban fotózol a jpeg beállításainál az élességet felhúzhatod, mert mintha élesebb élőképet mutat így, ez is segíti picit a fókuszálást. majd kíváncsi vagyok véleményekre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest