Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Zozzant #5340 üzenetére
Ha láttál már szétszedve ilyen optikát, akkor tudod miről beszéltem. Nem a lencsék egymástól való távolságát lehet hézagolni, hanem a frontlencse tengelyvonalát a lencse csoport középvonalához, vagyis a frontlencse csoport a lencse csoport házban úgy van rögzítve, hogy körben három hernyó csavar fogja meg egy bevágáson ami körbefut a házon. Itt körbe kb 1mm-es hézag van. Nem egy nagy cucc beállítani, hogy ez a hézag egyenletes legyen, viszont szvsz akkor is elég gagyi megoldás így rögzíteni egy lencse csoportot.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Zozzant #5340 üzenetére
hány Canon, Nikon, stb... dslr-t adnak el ami a saját obijával front/back fókuszos és viheted szervizelni? Sajátomon (oly.e510) a mattüveget is hézagoltam, hogy pontosan egybe essen a valódi éleséggel. Egy másik vadiúj 700d-m front fókuszos volt, az obi pedig diszta decenteres... Még ma se minden tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest