- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
daniduke #6902 üzenetére
én mft-n használok, valszeg apsc-n kb. annyi lesz az eltérés, hogy jobban fog vinyettálni...
képminőség: nagyon vinyettál, széleken ken, nagyon CA-zik, kopott a képe, ellenfényt nem bírja, cserébe középen szép éles, és tud "swirly bokeh-t", szal játszani nagyon jó de semmi komolyat nem kell elvárni tőlemakróra viszont fura módon tűrhető, csak minden egyes darabnak más a közelpontja
építési minőség: full fém, az enyémben rengeteg a rekeszlamella és lekerekítettek, cserébe nagyon kell kímélni, nekem már kettő tönkrement, ha picit megfut a fókuszgyűrű pl. amikor csavarod fel az adapterre és próbálod enyhén rászorítani, akkor b*xhatod, többé nem lehet fókuszálni veleaz adapterrel vigyázni kell, mert nekem amit velük adtak rosszak voltak, külön kellett vegyek... ezeket lőttem vele: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest