- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
masterful87 #6729 üzenetére
gondoltam kipróbálom a haver nikonján, de az pont d7000
a canon meg amin néha manuálozok 60d, szal lehet azért műkszik normálisan mert nem belépő váz... mondjuk engem a keresőben visszajelzés meg csippanás pont nem igazán érdekel, a 60d-n kijelzőn manuálozok, ott műkszik fénymérés meg minden A módban is, sőt a ML-el kimondottan kényelmes manuálozni.
(#6730) iRico: x-e1-et sőt, hogy sokan kimondottan manuálozni ajánlják
g3 helyett majdnem én is azt vettem, egyedül a drága natív obipark miatt döntöttem pana mellett végül... a fuji színei meg... brr talán az oly-nál is jobbak, de ez ízlés kérdése. Nem próbáltam az nx20-at, sem az nx300-at de valszeg ezek a fujinak nyomába sem érnek kezelhetőség, építési minőség, színek szempontjából.
szerk: fujin tudtommal van focus peaking is, bár nem tudom mennyire használható... manuálozni ma már ha sok pénzem lenne sony a7-et vennék, ha kevés panasonic g3 vagy g5-öt (vettem is), az arany középút meg a fuji x-e1 szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 1 / 2
- VGA kibeszélő offtopik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Nintendo Switch 2
- Trollok komolyan
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest