Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
MrChris
üzenetére
Úgy már igen
Én nem hiszem hogy valaha is adok annyit a lensturbó-ért ennyiért a camdiox nekem jó-meg anélkül is már elég szépen kirajzolja az obi képét az apsc szenzor,megvan a csavar bokeh meg a többi jóság 
Meg szerintem egyenlőre az A7-et is kihagyom natív obit nem tudnék rá venni
Vannak hiányosságok az biztos,szokható de bosszantó,én azon akadok ki hogy a fókusz kézi utánállításánál nem lehet bele nagyítani csak ha a fókusz manuális módban van

Minden gépemnél úgy használtam hogy ahogy tekerem rögtön nagyítson itt meg gombra sem megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony A7S III - újszerű - 2028 márciusig garanciális
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Canon RP + 50 1.8 + Godox V350 + Jupiter 200 4.0 +
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én nem hiszem hogy valaha is adok annyit a lensturbó-ért ennyiért a camdiox nekem jó-meg anélkül is már elég szépen kirajzolja az obi képét az apsc szenzor,megvan a csavar bokeh meg a többi jóság