- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
szazbolha #11422 üzenetére
Megnéztem, a Sonnar úgy látom mindenkinél jól hasít. Még nem találkoztam rossz példánnyal készült képpel.
Elvileg az IS-t lincenszelte vagy mit csinált a Sony az Olyval. Azóta van pár vázukban. Nagyon vártam, hogy a Panában is megjelenjen.Econ: Persze, tőled nem is vártam mást. Még nem mentem rá, hogy mit is bírnék vele kitartani. Ez a stabi minden objektívvel jelen van, szódásüvegtől a Heliosokon, Sonnarokon át a natív üvegekig. Ez elég nagy előny aki manuálozik. Kíváncsi lennék, hány képenként sikerül megfognia az OSS-nek egy ekv. 360mm-es Sony üveget 1/8s-nál? De majd kipróbálom, hogy az ekv. 360, 270 és 200mm-os manuálokkal hogy muzsikál az IS, mikor lesz használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Ricoh Theta X Professzionális 360 kamera 5.7K felbontással
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektív Canon fényképezőgépekhez
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest