- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
válasz
Laszlo733
üzenetére
Esetleg, akkor inkább ezt telepítsd fel (és hogy ne akadjon össze valami, először inkább szedd le a korábban feltett verziókat - szintén a pacman-es klienssel):

Csak arra tudok hagyatkozni én is, amit itt olvastam:
Telepítés után terminálból indítsd el (onedrive), utána elvileg elirányít egy böngészőben megnyitandó linkre, ahol be kell jelentkezned a Microsoft Account-oddal és engedélyezni kell az alkalmazásnak a file-jaidhoz történő hozzáférést, utána elvileg egy üres oldal jön be, aminek a linkjét kell majd bemásolni az alkalmazásba.
A bejelentkezős oldalt (főleg a linkjét) azért alaposan nézd meg, nem valami adathalász oldal-e.DISCLAIMER: csak segíteni próbálok, én magam nem használok ilyesmit Linux-on, főleg nem M$-féle cuccot (néhány betűtípuson kívül
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).