- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
Sziasztok,
VirtualBox-os tesztelgetés után úgy döntöttem, hogy a Manjaro KDE lesz a fő rendszerem (leginkább a friss kernel-ek és a rolling release miatt, valamint addig is ismerkednék az Arch világával), miután úgy néz ki, hogy az általam használt programok mellett megtaláltam minden Oxygen-es dolgot a kinézethez is.
Másfél éves Mint KDE használat után váltanék, és az alábbi kérdéseim lennének:
- Az ablakok áttetszősége jelenleg nem állítható be, mert a kompozitor nem támogatja, de gondolom ez csak a VirtualBox miatt van így?
- A root-nak eddig 20 GB-ot adtam, de 10-11 GB-nál igazából sosem használt többet. Igaz, terminálból időnként takarítottam a cache-et, illetve a régebbi kernel-eket is rendszeresen leszedtem. (Ahogy látom, ezeket a Manjaro KDE-n GUI-ból is el lehet intézni az Octopi-ban.) Maradjon továbbra is a 20GB-os partíció a root-nak, vagy beéri kevesebbel, pl. 15GB?
- A Mint-et swap nélkül használtam, sosem sírt, lassult be vagy fagyott le miatta, még VirtualBox-használat mellett sem. (8 GB RAM van a gépben.) Mehet fel a Manjaro is swap nélkül?
- Ha érintetlenül meghagyom a home partíciómat, tud belőle konfig file-okat olvasni a Manjaro vagy inkább clean install menjen?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- World of Tanks - MMO
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Mafia: The Old Country teszt
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozgóképen a második trifold
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest