Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneironauta
csendes tag
válasz
blasi19R
üzenetére
Az, mondjuk mindenképpen előnye az arch alapú disztróknak, hogy egyszerűbb a tárolók kezelése (ahonnan a csomagokat szerzi be) abból a szempontból, hogy pl. debian/ubuntu rendszereken sok programhoz még külön ppa-kat kell hozzáadogatni egyenként...ami nem csak kényelmetlen, de biztonsági problémákat is okozhat.
Személyes vélemény:
Szerintem az ubuntu elég sokat romlott az utóbbi években...
Sok dolgot elkezdett ráerőltetni a felhasználókra, feleslegesen egyszerüsít, amivel mégtöbb problémát okoz, (pont az arch mentalitás ellentéte) mondhatni kezd "elwindózosodni"...
Az arch alapú disztrók szerintem sokkal gyorsabbak és stabilabbak. Lehet, hogy kicsivel több időt kell szánni a beállításukra/telepítésükre, de meg is hálálják azt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest