Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!
Most már szerintem lassan 8éve, hogy csak linuxot használok. Igaz ubuntut, vagy valami variánsát, legutóbb az Elementary OS volt, csakhogy a laptop vinyója tönkrement. Ez okból arra gondoltam, hogy váltanék, és a Manjarot néztem ki. A live rendszert már ki is próbáltam, lényegében tetszik, nagyon sok minden dolgot tartalmaz, szóval ha csak felületesen is, de megnézegettem. Mégis valahogy bizonytalan vagyok, hogy szükségem van efféle váltásra.
Arra kérnélek benneteket, ha van kedvetek írjatok pár sort, hogy miért lenne nekem jó ebbe beleugrani!
Köszii
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest