Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó őseidnek ezt a jóságát ne köszönd meg.
Én is hallottam már ilyet, hogy egy füst alatt, idő előtt mindkét gyerek manduláját kikapatták a gondos szülők, hogy később ne legyen gondjuk ezzel a kicsi, érzékeny védelmi szervvel.
Nem tudom, hogy ilyenkor hol marad az orvos józansága? Miért nem mondta azt, hogy ácsi, ez fölösleges beavatkozás az esetedben, hiszen minden oké nálad? Stupid orvosa. Ez még a vakbelét is kivenné a gyereknek, ha arra kéri a jó szülő? Hisz az is bedurranhat bármikor az élet során.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest