- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
mobilizmo
üzenetére
Pedig semmi extra, csak az itt ajánlottakat csináltam. Elmondom, hátha...
A ROM amit használok teljesíti a SafetyNET-et, Success!
Modulok közül a BusyBox-ot alapból használtam, a MagiskHide Props Config itteni ajánlás. Ha jól emlékszem (régebben csináltam) ezzel lett a RootBeer-ben mindegyik pipa, és az üzenet NOT ROOTED. A régebbi Managerben alkalmazásonként is el lehetett rejteni a root (magisk) létét, amit a CIB-nél is megtettem. Az újnál most hirtelen nem találom ezt a lehetőséget.
Végül elrejtettem magát a Magisk Managert is. CIB újratelepítés, regisztrálás, de továbbra is figyelmeztetett. Akkor ott feladtam és beletörődtem, mert az app használható így is.Ma jött a manager update, amit szabályosan csináltam (restore - update - hide) és utána meglepetésemre nem figyelmeztetett az app. Most megint megnéztem hátha csak álom volt, de nem, még mindig semmi.
Nálam legutolsónak most is a v20.4 mutatja.
De ezek után ne is jöjjön az új, mert az csak rosszabb lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor Magic V2
- 4Hónapos Apple iPhone 17 Pro 512GB Silver 1OO% ! még 8 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- Független IPhone 14 pro 256 gb
- Új Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

crok