Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
mobilizmo
üzenetére
Pedig semmi extra, csak az itt ajánlottakat csináltam. Elmondom, hátha...
A ROM amit használok teljesíti a SafetyNET-et, Success!
Modulok közül a BusyBox-ot alapból használtam, a MagiskHide Props Config itteni ajánlás. Ha jól emlékszem (régebben csináltam) ezzel lett a RootBeer-ben mindegyik pipa, és az üzenet NOT ROOTED. A régebbi Managerben alkalmazásonként is el lehetett rejteni a root (magisk) létét, amit a CIB-nél is megtettem. Az újnál most hirtelen nem találom ezt a lehetőséget.
Végül elrejtettem magát a Magisk Managert is. CIB újratelepítés, regisztrálás, de továbbra is figyelmeztetett. Akkor ott feladtam és beletörődtem, mert az app használható így is.Ma jött a manager update, amit szabályosan csináltam (restore - update - hide) és utána meglepetésemre nem figyelmeztetett az app. Most megint megnéztem hátha csak álom volt, de nem, még mindig semmi.
Nálam legutolsónak most is a v20.4 mutatja.
De ezek után ne is jöjjön az új, mert az csak rosszabb lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

crok