Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Alapjában egyetértek vele, és nem is volt semmi bajom csak az ahogyan válaszolt!
Ezélrt utálom a chatet mert itt nem lehet érezni a nonverbális jleeket, tehát a mimikát, ,hangsúlyt és így teljesen félre lehet értelmezni egy szöveget. AZ írásjelek meg nem tudják viszonozni azt ami a hangsúly például. Na mind1, tőlem lehet kérdezni itt fórmuba amennyit akar az ember csak én akartam segíteni hogy ne kelljen több órát várni egy kérdésre.Ezzel viszont hogy adok ilyen cuccokat kicseszek a többi fórumozóval. De majd igyekszünk nekik is segíteni.
A feltöltés kiscsit xarul ment mert volt úgy 3x is, hogy a 23 megás fájlból feltöltött 20-21megát, és kifagyott. Ez még nem is lett volna olyan borzasztó de ment mellette dc is így kb. 3kb/s-el töltöttem fele a 60 megát.
A lényeg, hogy már fennt van a cucc, úgy hogy küldöm a méleket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Reklámblokkolók topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest