- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
Na ez most úgy néz ki mintha mindenki belátta volna a hibáját és egyet érteni rii-vel. Én azt vallom, hogy ha valakinek baja van akkor azt mondja is el itt. Abból is lehet tanulni. Én is sok láma kérdésre itt kaptam meg a választ és nagyon sokat segített. Mivel senki sem így született ezért én úgy gondolom, hogy ha tudok akkor segítek mert nekem is jól esett amikor segítettek. Hiába később rájöttem volna más úton, akkor is volt valaki aki rávezetett. Szerintem ez a fórum lényege. Véleményem szerint amíg az adott illető hasznos dologhoz szól hozzá és nem off-olja szét a fórumot addig helyesen cselekszik. Nem úgy mint most én. Előlre is elnézést kérek,
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest