Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
Na ez most úgy néz ki mintha mindenki belátta volna a hibáját és egyet érteni rii-vel. Én azt vallom, hogy ha valakinek baja van akkor azt mondja is el itt. Abból is lehet tanulni. Én is sok láma kérdésre itt kaptam meg a választ és nagyon sokat segített. Mivel senki sem így született ezért én úgy gondolom, hogy ha tudok akkor segítek mert nekem is jól esett amikor segítettek. Hiába később rájöttem volna más úton, akkor is volt valaki aki rávezetett. Szerintem ez a fórum lényege. Véleményem szerint amíg az adott illető hasznos dologhoz szól hozzá és nem off-olja szét a fórumot addig helyesen cselekszik. Nem úgy mint most én. Előlre is elnézést kérek,
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő