Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
nubiai
tag
Én például letöltött, változó mennyiségű hangfájlokat másolgatok egy lejátszó alá napi szinten. Ha befejezte, el kell indítanom egy másik makrót, ami a hangoskönyv lejátszót frissíti, hogy lássa és hallgathatóak legyenek az újonnan másolt fájlok. Jelenleg érzetre indítom a frissítő részt. Itt jól jönne a várakozás, mert akkor pontosan akkor indulhatna a frissítés, ha befejeződött a másolás.
Nekem még jól jönnének szövegfeldolgozó függvények. Pl. csv fájlból lehetne adatot kiolvasni. Vagy többsoros fájlból több részt kiolvadni, Vagy mondjuk az ini fájl intézménye. Tudom, ez így megint csak általános, igazándiból csak sóhajtozom.
Nekem annyiszor eszembe jut az Autohotkey help fájlja. Annyira összeszedett és jól használható. Abból érdemes lenne szemezgetni. Egy csomó hasznosítható függvény ötlet van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 5
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VR topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2