Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
nubiai
tag
Én például letöltött, változó mennyiségű hangfájlokat másolgatok egy lejátszó alá napi szinten. Ha befejezte, el kell indítanom egy másik makrót, ami a hangoskönyv lejátszót frissíti, hogy lássa és hallgathatóak legyenek az újonnan másolt fájlok. Jelenleg érzetre indítom a frissítő részt. Itt jól jönne a várakozás, mert akkor pontosan akkor indulhatna a frissítés, ha befejeződött a másolás.
Nekem még jól jönnének szövegfeldolgozó függvények. Pl. csv fájlból lehetne adatot kiolvasni. Vagy többsoros fájlból több részt kiolvadni, Vagy mondjuk az ini fájl intézménye. Tudom, ez így megint csak általános, igazándiból csak sóhajtozom.
Nekem annyiszor eszembe jut az Autohotkey help fájlja. Annyira összeszedett és jól használható. Abból érdemes lenne szemezgetni. Egy csomó hasznosítható függvény ötlet van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- iPad topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2