Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Igen, pontosan.
A Zeblaze az órám appja, és ritkán elindul, de sokszor nem a háttérfolyamata, hogy meglegyen a kommunikáció a telefon és az óra között (nem telefon, vagy beállítás hiba, sajnos az alkalmazás ennyire rosszul van megírva, mindenkinél ilyen), és ezért kell elindítani, majd csak a háttérbe dobni. Viszont, ha nem az óra miatt kapcsolom be a BT-t, hanem hangszóró miatt (sokat használom munkában), akkor ne induljon el az app. 15s talán elég, az alatt szerintem már tudom (vagy tud magától) csatlakozni a hangszórókhoz.Furcsa a Macrodroid, mert a 3s is működik a másik feltételnél, de 5-tel már úgy emlékszem, nem ment, se 1-gyel, ezért próbáltam a 15-öt változtatni, de úgy sem ment. Tuti én vagyok amatőr.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- SSD kibeszélő
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen egeret válasszak?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2