Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Igen, pontosan.
A Zeblaze az órám appja, és ritkán elindul, de sokszor nem a háttérfolyamata, hogy meglegyen a kommunikáció a telefon és az óra között (nem telefon, vagy beállítás hiba, sajnos az alkalmazás ennyire rosszul van megírva, mindenkinél ilyen), és ezért kell elindítani, majd csak a háttérbe dobni. Viszont, ha nem az óra miatt kapcsolom be a BT-t, hanem hangszóró miatt (sokat használom munkában), akkor ne induljon el az app. 15s talán elég, az alatt szerintem már tudom (vagy tud magától) csatlakozni a hangszórókhoz.Furcsa a Macrodroid, mert a 3s is működik a másik feltételnél, de 5-tel már úgy emlékszem, nem ment, se 1-gyel, ezért próbáltam a 15-öt változtatni, de úgy sem ment. Tuti én vagyok amatőr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Fogyjunk le!
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB Újszerű,Tökéletes Állapotú, Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2