Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem rossz, szépen össze vannak rakva a műveletek és az IF-ek, de úgy gondolom, hogy az események rész kicsit túl van bonyolítva.
Én egy egyszerűbbet használok.
Az eseményeket leegyszerűsítettem. Én úgy vagyok vele, hogy elég, ha csak akkor szól, ha fel van töltve, vagy, ha a minimum érték alá csökken. Persze ezt mind a beállított időközönként teszi, addig amig a táp csatlakoztatva vagy épp nincs csatlakoztatva.
Jó ötletnek tartom, ha megosztjátok a makróitokat, mert több szem többet
sírlát.
Kibeszélhetjük, hogy kinek milyen ötletei vannak az egyszerűsítéssel, finomítással vagy esetleg egy jobb megoldással kapcsolatban.
Természetesen nem kötelező a másikét elfogadni, viszont lehet akár tanulni is belőle.
Örülnék, ha jönnétek pár ötlettel, ami megvalósításra vár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- SAPPHIRE RX 7700 XT PULSE GAMING 12G GDDR6 (2028.07.25-ig PCX GARANCIA)
- Hyte Y60 Distro eladó
- Dell Latitude 5570 laptop (i5, 8 GB, 240 NVME Samsung SSD)
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2