Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Én oktató vagyok, a kérdező tanár. Nekem is van olyan naptáram, amit nem én kezelek. A Nepunban rögzítik az előadásaimat, én pedig felvittem a linket a google calendarba. Nincs szerkesztési jogosultság hozzá. Emellett saját google naptáraim is vannak, illetve outlook is van.
Eleinte külön voltak a naptáras makróim, de az itt olvasottak alapján összevontam őket egybe (if end, esemény aktív - ezzel is tanultam valamit, köszönet érte!
). Mindegy hogyan, külön makró vagy összevontam, mindenhogy megy; vált rezgőre, majd vissza az esemény után. A kérdezőnél szerintem valami hiányzó engedély vagy energiakímélő opció probléma van. Nem macrodroid probléma szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- LEGO klub
- Erősítő, hangfalak
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer Egér RGB!!
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Mindegy hogyan, külön makró vagy összevontam, mindenhogy megy; vált rezgőre, majd vissza az esemény után. A kérdezőnél szerintem valami hiányzó engedély vagy energiakímélő opció probléma van. Nem macrodroid probléma szerintem.
Oldman2