Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz V.Stryker #17077 üzenetére
uff on
jobs nem retail ámerikánus,mondhatni félig zabigyerek izé sziriai bevándorló porontya.
uff on2
kina a tulajdonosa az usakoknak lévén államadósságuk kábé 4x a görögnek...
majd ha bankok elunják akkor eggyesült kinai államok lesznek...uff on3
szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz V.Stryker #19117 üzenetére
High-t meg FullHD-t nem tudom, de haver 13"-os idei Air-jén zökkenésmentesen megy a Dio3, legalábbis amit láttam belőle... mondjuk azt nem tudom hogy milyen beálltásokkal tolta.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
törölt tag
válasz V.Stryker #19125 üzenetére
Kibontom hátha megeszed.
Többféle probléma miatt alkalmatlan ez a topik:
- No Warez van a leirásában:
Konkrétan ez a paksi gogyola nem csak ebben a topikban, hanem számos külföldi fórumban is baxxa a csörömet,mert: - osx mint olyan önmagában warez. Multkor jólfésülten betettem 12D32 elérhetőségét insanelyn mire kedves admin törölte mindenféle jelzés nélkül a linket.Pár privátváltás után:
- ins say: "No posting of copyrighted material."
- me say " all content kext, software update, patch is copyrighted material. Peace."
eljutottunk a kályháig,mármint,hogy nincs külömbség egy jólfésült applebaszomfaszom.pkg és a reverse engineered tesztelésre odahányt kextjeim közt.
Innentől kezdve természetesen anszapported insanely.Mert hát teszterek nélkül kextet írni még experteknek sem szok menni...- Keverik a társalgót a szakmai topikokkal:
Egy topik önmagában maximum teadélutánozásra elég.Ide max mosolyogni járok.
- Arrogáns lusta inkompetens tanithatatlan vállalhatatlanul önnálótlan elhasználók:
Ez a kedvencem.guglizni nem tud,érteni nem ért hozzá,de lépten nyomon leugat és
akadályozza az egyébként rügyező hajlandóságot a többiek tanithatóságára...
Amikor az ember éppen benne van egy probléma megoldásában rettenetes kellemes tud lenni egy/n/13312
darab lamrz/óvodás felkiáltás,pl anyu hová tetted a pizsamámat?Ezen körülmények mentén még mindig azt mondom hála istennek,hogy van nekünk egy saját osx86 magyar fórumunk 2006 óta...
ps:
csak neked
- az informatika nyelve még mindig az angol.
- windows egy cancer az ezzel kapcsolatos nyomorokat magasról...
"Néhányan segítenek, néhányan meg olyanok, mint te...."szerintem ha én nem segiteném a scenet akkor valószinüleg nem sürün nyomogatnátok magyarországon osx-et....
-
törölt tag
-
Plasticbomb
addikt
válasz V.Stryker #19365 üzenetére
osx telepítésekor felraktad a chameleont/chimerat/?clovert? (valami ilyesmi a neve)?
Ha felraktad, akkor mikor indítod a gépet, írja,, hogy nyomj ilyen vagy olyan gombot hogy elérd a biost, vagy kiválaszthasd, honnan akarsz bootolni.
A bios általában f1 f2 f12 del gombok közül valamelyik, a honnan akarsz bootolni meg pl az f10 vagy f11 vagy f12 szokott lenni... (Illetve én ezekkel találkoztam eddig.) megnyomod a kívánt gombot, a megjelő menüben meg kiválasztod a hddt.ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
losi73
senior tag
válasz V.Stryker #19423 üzenetére
üdv köszi erröl kicsit böveben tudnál irni?töltsem le vmware formában az osx-et.
ha olyan a téme jöhet priviben is.
[ Szerkesztve ]
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
Clickbait
aktív tag
válasz V.Stryker #20013 üzenetére
Ajánlom a ForkLiftet, ez egy fájlkezelő, vagy ha nem akarsz programokkal szöszölni, akkor az asztalon bekapcsolod a lemezmegjelenítsét. Be tudod állítani pl. optikai lemezek ikonját kitegye -e, flash meghajtókét, vagy a rendszerlemezeket. És ha mondjuk a dokkra szeretnéd tenni, akkor egyszerűen ráhúzod és mappaként jelenik meg.
De én ForkLiftet használok mert menőbb és könnyebb buherálni mint a Finderben.You got clickbaited.
-
-
Clickbait
aktív tag
válasz V.Stryker #20074 üzenetére
A másik adatokra használt HDD miért van 3 részre particionálva?
Gondolom nem új a dolog hogy nem látja?
Windows alatt ha jól tudom ezt meg lehet oldani, de lehet maradnak törölhetetlen partíciók.
Ahogy nekem is maradtak, igaz, ezt OSX alatt hoztam létre és azért nem tudom törölni.
De ha te Win alatt particionáltad 3 részre, akkor azt össze lehet olvasztani eggyé, de azért csinálnék egy backupot.[ Szerkesztve ]
You got clickbaited.
-
Clickbait
aktív tag
-
Clickbait
aktív tag
válasz V.Stryker #20088 üzenetére
Szimplán csak Mac névjegy- rendszerleíró és ott bal sávban lehet az összeset megnézni.
Olyat nem lehet csinálni hogy egyet kiveszel a bootbol. Vagy az összeset vagy semmit.
Ha valamit telepítettél mostanság (kextet) akkor azt ki kell venni, és úgy bootolni.
Nekem is ez kavart be, mert több network driver volt fent egyszerre és kifagyasztotta ha konfigurálni szerettem volna.
/System/Library/Extensions.mkext innen kitörlöd, vagy egyszerűen -f el bootolsz.
Ha kitörlöd manuálisan, azt a rendszer foja helyretenni.You got clickbaited.
-
Clickbait
aktív tag
válasz V.Stryker #20102 üzenetére
Így a legjobb végülis.
Itt nem akkora a veszteség, mintha egy lemezen lenne minden.
Én egy 500GBos ra zsúfoltam be mindent..
Addig is amíg nem lesz egy nagyobb, egy 1TBosat tervezek, az 500GB on marad az OSX, az egy terásra pefid a Windows.
Van egy nagyon régi PATA 40GBos HDD-m, azt megcsináltam bootolható backup lemeznek.
Mindent eléggé kihasználtam..You got clickbaited.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Milyen processzort vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OTP Bank topic
- Apple asztali gépek