Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
firekox
üzenetére
Én valahonnan torrentről kapartam egy iso kiterjesztésűt, amit már imgburn-el ki tudtam írni windows alatt dvd-re. Az iAtkos nekem azért jött be ebből a szempontból, mert az habár nem tökéletes, de úgy meg volt buherálva, hogy felment nagyobb küzdés nélkül. Talán alap kapcsolókat kellett használnom -v -f GraphicsEnabler=Yes stb.
De igazából a legnagyobb gondot számomra is az okozta ebben az egész osx telepítésben, hogy szerezzek egy telepítőt.
Viszont nyugodtan próbáld meg a már itt ajánlott vmware verziós telepítőket is. Küzdeni kell vele az elején, utána már belejössz és gyorsan megy. Én is már az új verziót pillanatok alatt raktam fel szüzen, miközben az elején napokig baszakodtam angol és magyar fórumos segítséggel, félinformációkkal. 
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
firekox
üzenetére
Win alól nem igen sikerül, max virtuális osx alatt, de én azzal se jártam sikerrel. Számomra az a megoldás jött be, hogy letöltöttem egy iAtkos verziót, amint win alatt már ki lehet írni rendesen, arról fel a rendszer...ott le az app store-ból a hivatalos Mavericks verzió, pendrive megcsinál...restart...telepít.

Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Viszont nyugodtan próbáld meg a már itt ajánlott vmware verziós telepítőket is. Küzdeni kell vele az elején, utána már belejössz és gyorsan megy. Én is már az új verziót pillanatok alatt raktam fel szüzen, miközben az elején napokig baszakodtam angol és magyar fórumos segítséggel, félinformációkkal.
tlac