Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuki00
tag
Szia. Megnéztem, még se raktam fel hozzá kextet, pont azért mert támogatja. De azza nincs is gond. Közbe utnánéztem és ez egy valós probléma valódi mac gépen is. Sokan puffognak, hogy olyan esetben, ha nem apple egered van és egy második monitort használsz kiterjesztett asztallal akkor fellép ez a probléma. Főleg iMac gépeken írták. Az én haklim pedig imacként szerepel. Annak utána fogok nézni, hogy macpronál is van-e ilyen probléma, ha nem akkor megpróbálom úgy felrakni, hogy úgy ismerje fel. Ha ez egyáltalán számít valamit. (macpronál ügye "normálabb" videókártya van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest